Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle güzel günler de kullan bacımPazar gününün ilk alışverişini yaptım 423.15 TL tayt ve bady aldım.
Sağol canımGüle güle güzel günler de kullan bacım![]()
Benim de çok dışarı çıkasım var güneş açmış dün gece sağanak yağmur vardı kitap ne okuyorsun canımÇayımı demlemek için ocağa koydum
Evin şu an güneş görmeyen salonu 22 derece ama açtım kombiyi evin sıcaklığı biraz daha artsın bakalım makinaya çamaşır attım
Birazdan nasipse kahvaltı yapacağım
Canım şöyle krep filan istiyor
Buzlukta kaşarlı sigara börekleri var. Elimden geldiğince buzluktan eksik etmiyorum elimin altında kurtarıcı oluyor
Hava dışarda buz gibi tabi sabahın da serinliği var
Sıcak evde alıp kitabımı evin içinde yapılacak işlerle de kendimi meşgul edip hiç dışarı çıkmayasım var![]()
Okuldan buldum getirdim "kapikand'ın kobayları "adlı bir kitapBenim de çok dışarı çıkasım var güneş açmış dün gece sağanak yağmur vardı kitap ne okuyorsun canım
Hiç duymadım bir bakayım yaa öğretmen misin canım senOkuldan buldum getirdim "kapikand'ın kobayları "adlı bir kitap
Ben çok çeşitli okurum
Yazın Mert Başaran 'ın 3 kitabını sipariş etmiştim onları bitirdim
İvitttHiç duymadım bir bakayım yaa öğretmen misin canım sen![]()
Evet çok güzel işimi severek yapıyorumYa çok güzel![]()
Evet canım
Şu yorum çok ilgimi çekti son kitabını alıp okumak istiyorum.Evet canım
3 kitabı var 3 ünü de aldım
Küçük işler büyük özgürlükler
Bırak
Para bağırır servet fısıldar
Yazım sıralaması bu şekilde
Aynı sıralamada okudum ve şunu gördüm bazen bir sonraki eserde bir önceki konudan da ya bahsediyor ya da kısaca yeri gelmişken hatırlatma babında değiniyor
Bakalım bugün kim 1.olacakve ben kaçıncı olacağım?
Yarabbim içinde benzin de var diyoralbatroza canım ben bu haftayı 2800 tl harcama ile kapatıyorum (içerisinde market alışverişleri ,benzin ,dikey süpürge taksiti ,elektrik faturası, bez filtre torba ve pazar alışverişi var)