• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Çayımı demlemek için ocağa koydum
Evin şu an güneş görmeyen salonu 22 derece ama açtım kombiyi evin sıcaklığı biraz daha artsın bakalım makinaya çamaşır attım
Birazdan nasipse kahvaltı yapacağım
Canım şöyle krep filan istiyor 😊
Buzlukta kaşarlı sigara börekleri var. Elimden geldiğince buzluktan eksik etmiyorum elimin altında kurtarıcı oluyor
Hava dışarda buz gibi tabi sabahın da serinliği var
Sıcak evde alıp kitabımı evin içinde yapılacak işlerle de kendimi meşgul edip hiç dışarı çıkmayasım var 😊

Çayımı demlemek için ocağa koydum
Evin şu an güneş görmeyen salonu 22 derece ama açtım kombiyi evin sıcaklığı biraz daha artsın bakalım makinaya çamaşır attım
Birazdan nasipse kahvaltı yapacağım
Canım şöyle krep filan istiyor 😊
Buzlukta kaşarlı sigara börekleri var. Elimden geldiğince buzluktan eksik etmiyorum elimin altında kurtarıcı oluyor
Hava dışarda buz gibi tabi sabahın da serinliği var
Sıcak evde alıp kitabımı evin içinde yapılacak işlerle de kendimi meşgul edip hiç dışarı çıkmayasım var 😊
Benim de çok dışarı çıkasım var güneş açmış dün gece sağanak yağmur vardı kitap ne okuyorsun canım

Benim de çok dışarı çıkasım var güneş açmış dün gece sağanak yağmur vardı kitap ne okuyorsun canım
Okuldan buldum getirdim "kapikand'ın kobayları "adlı bir kitap

Ben çok çeşitli okurum

Yazın Mert Başaran 'ın 3 kitabını sipariş etmiştim onları bitirdim

Varyemez Varyemez başlık çok ilgi çekici 😄bunu da okudun mu?

Eklentiler

• 1000087211.webp
    1000087211.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 50
Varyemez Varyemez başlık çok ilgi çekici 😄bunu da okudun mu?
Evet canım
3 kitabı var 3 ünü de aldım

Küçük işler büyük özgürlükler
Bırak
Para bağırır servet fısıldar

Yazım sıralaması bu şekilde
Aynı sıralamada okudum ve şunu gördüm bazen bir sonraki eserde bir önceki konudan da ya bahsediyor ya da kısaca yeri gelmişken hatırlatma babında değiniyor

Son düzenleme:
Evet canım
3 kitabı var 3 ünü de aldım

Küçük işler büyük özgürlükler
Bırak
Para bağırır servet fısıldar

Yazım sıralaması bu şekilde
Aynı sıralamada okudum ve şunu gördüm bazen bir sonraki eserde bir önceki konudan da ya bahsediyor ya da kısaca yeri gelmişken hatırlatma babında değiniyor
Şu yorum çok ilgimi çekti son kitabını alıp okumak istiyorum.

Eklentiler

• 1000087213.webp
    1000087213.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 51
Varyemez Varyemez bu süpürge ile ilgili çok çekmiyor dediğimi geri alıyorum filtreyi yıkadıktan sonra müthiş çekmeye başladı halıyı kaldırıyor Allah razı olsun kenarda duruyordu senelerdir😂

Eklentiler

• 1000087214.webp
    1000087214.webp
    59 KB · Görüntüleme: 51
Bakalım bugün kim 1.olacak :KK70:ve ben kaçıncı olacağım?
albatroza albatroza canım ben bu haftayı 2800 tl harcama ile kapatıyorum (içerisinde market alışverişleri ,benzin ,dikey süpürge taksiti ,elektrik faturası, bez filtre torba ve pazar alışverişi var)

Son düzenleme:
albatroza albatroza canım ben bu haftayı 2800 tl harcama ile kapatıyorum (içerisinde market alışverişleri ,benzin ,dikey süpürge taksiti ,elektrik faturası, bez filtre torba ve pazar alışverişi var)
Yarabbim içinde benzin de var diyor🫣 12 günde bin TL lik yakıt bitmiş 😬ki benim araba çok az yakar

Back
X