Enişteye kilitledi bu haftaki harcamaları
Allah şifa versin canım ya bu ara salgın varYettim gari kızlarr, çocuklar hasta giremedim pek bugünbenim haftalık harcamam 5800 lira kızlar
İnan ki kimbilir kaç harcadı
Ben de bu hafta 1. olamayınca harcama duygularım kabardıŞimdi benim daha alacağım şeyler var ama almaktan caydım yani sonuncu olunca
Bu hafta olursun diyordum ama enişte olaya müdahil olduBen de bu hafta 1. olamayınca harcama duygularım kabardı
Hehhhh işte haftaya da almazsan protein eksikliğinden başın güzün dönecekEşim dedi et niye almadın gelirken şuan alamam altın aldım dedim heh onu tencereye koyup yeriz dedialsaymışım olacakmış zaten sonuncuymuşum
Yumurta haşlarım yeşil mercimek çorbası yaparım yaniHehhhh işte haftaya da almazsan protein eksikliğinden başın güzün dönecek
Hiçbiri kırmızı etin lezzetini vermezYumurta haşlarım yeşil mercimek çorbası yaparım yani
Eniştenin gadınlar kulübüne girmesi yassah
Telefonda notlar kısmında tutuyorumAa çok güzel ya böyle gün gün yazıyorsunuz
Eşime kitledim yaaa herşeyi hdhdh
Enişteye kilitledi bu haftaki harcamaları
Ne yalan soylim hiçte içime sinen bir birincilik değil
Onu hesaplasam senide geçerdimİnan ki kimbilir kaç harcadı
Üfffff olmadı zaten yaaa ben bu hafta eşimin harcamalarını Yazcam sonuçta aynı para sadece çıktığı cep farklı oluyor dhhdhRprnn kız nefes alsak para ödicez nerdeyse maşallah
Benim bu hafta 1500 tl en az gidecek yer var ama min tutcam inşallah kalan günlerdeki harcamayı
Bende not kısmına yazıyorum şu şekildeTelefonda notlar kısmında tutuyorum
Ayrıca minik not defterim var oraya yazıyorum
Sağlamalı gidiyorum yani
Biz doğalgazı açmadık daha klimalara yükleniyoruzNiloyatospikk yarın doğalgaz faturası gelir diye düşünüyorum
İyi geceler Allah rahatlık versinn canımKızlar iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin Allah'a emanet olun
Saati kurdum saat 06.07 ye , erken kalkmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?