Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Sizin oralarda ekmek ne kadar kizlar ve kim nereden katılıyor yarışmamızaaa merak ettim
Canım ben Bimin ekmeğini alıyorum bunları alınca bir hafta gidiyor bize ama normalde beyaz ekmek markette 15 TL

Eklentiler

• 1000087463.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000087464.webp
    28 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba canım

Ben Uşak ilinin bir ilçesindeyim
1 ekmek 12.5 tl
Aaaa hiç uşak beklemiyordum hdhdhdh İstanbul veya daha yakın yerlerinden dersin diye bekliyordum
Canım ben Bimin ekmeğini alıyorum bunları alınca bir hafta gidiyor bize ama normalde beyaz ekmek markette 15 TL
Niye kizzz fırından taze taze alsanizaa
Dubaiden falan katılmıyorum canım yarışmaya
Seni biliyorum ya Bursa

Çok elit olacak ama hep eşim alıyor ekmeği fiyatını bilmiyorum
İstanbul
İstanbul 15 veya 20 dir hdhdh evet evet kocalar alsın ekmeği
Benimde oralara taşınma ihtimalim var bi yandan çok istiyorum geleyim bi yandan da hiç istemiyorum İstanbul çokk cokkkk kalabalık yavv

İstanbul 15 veya 20 dir hdhdh evet evet kocalar alsın ekmeği
Benimde oralara taşınma ihtimalim var bi yandan çok istiyorum geleyim bi yandan da hiç istemiyorum İstanbul çokk cokkkk kalabalık yavv
15 galiba
Sorma hem de nasıl kalabalık
İmkanım olsa farklı şehirde yaşamak isterdim. İstanbul benim için sadece gezilmek için gelinmesi gereken bir yer.
Yaşamak mecburen mecburen mecburiyetten
Senin neden gelme durumun var

Eşim 1 yıl önce iş yeri açtı orada o sebeble bizde evi oraya taşıyacağız. Şuan biraz sağlık sorunlarim var onlarla uğraşıyorum yoksa bu ay taşınacaktm.

Evet gerçekten mecburiyt yoksa çekilmez daha önce de 2 yıl yaşamıştım İstanbul'da.
hele aile olsun arkadaş olsun kimse yoksa daha bi zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…