Merhaba canımSizin oralarda ekmek ne kadar kizlar ve kim nereden katılıyor yarışmamızaaa merak ettim
Canım ben Bimin ekmeğini alıyorumSizin oralarda ekmek ne kadar kizlar ve kim nereden katılıyor yarışmamızaaa merak ettim
Dubaiden falan katılmıyorum canım yarışmayaSizin oralarda ekmek ne kadar kizlar ve kim nereden katılıyor yarışmamızaaa merak ettim
Aaaa hiç uşak beklemiyordum hdhdhdh İstanbul veya daha yakın yerlerinden dersin diye bekliyordumMerhaba canım
Ben Uşak ilinin bir ilçesindeyim
1 ekmek 12.5 tl
Niye kizzz fırından taze taze alsanizaaCanım ben Bimin ekmeğini alıyorumbunları alınca bir hafta gidiyor bize ama normalde beyaz ekmek markette 15 TL
Seni biliyorum ya BursaDubaiden falan katılmıyorum canım yarışmaya
Çok elit olacak ama hep eşim alıyor ekmeği fiyatını bilmiyorumSizin oralarda ekmek ne kadar kizlar ve kim nereden katılıyor yarışmamızaaa merak ettim
Bu ekmekler küflenmiyor hiç çok da taze fırındakiler incecik hemen bitiyorAaaa hiç uşak beklemiyordum hdhdhdh İstanbul veya daha yakın yerlerinden dersin diye bekliyordum
Niye kizzz fırından taze taze alsanizaa
Seni biliyorum ya Bursa
İstanbulÇok elit olacak ama hep eşim alıyor ekmeği fiyatını bilmiyorum
İstanbul
Hee bilmiyorum onu bak, o zaman iyi yapıyorsunBu ekmekler küflenmiyor hiç çok da taze fırındakiler incecik hemen bitiyor
15 galibaİstanbul15 veya 20 dir hdhdh evet evet kocalar alsın ekmeği
Benimde oralara taşınma ihtimalim var bi yandan çok istiyorum geleyim bi yandan da hiç istemiyorumİstanbul çokk cokkkk kalabalık yavv
Ama normalde de bizim burada tam buğday çavdar ekmekleri paketi 30 TL beyaz ekmek yemiyoruz bizHee bilmiyorum onu bak, o zaman iyi yapıyorsun
Demekki çok fazla koruyucu içeriyorBu ekmekler küflenmiyor hiç çok da taze fırındakiler incecik hemen bitiyor
Olabilir doğal ne kaldı kiDemekki çok fazla koruyucu içeriyor
Eşim 1 yıl önce iş yeri açtı orada o sebeble bizde evi oraya taşıyacağız. Şuan biraz sağlık sorunlarim var onlarla uğraşıyorum yoksa bu ay taşınacaktm.15 galiba
Sorma hem de nasıl kalabalık
İmkanım olsa farklı şehirde yaşamak isterdim. İstanbul benim için sadece gezilmek için gelinmesi gereken bir yer.
Yaşamak mecburen mecburen mecburiyetten
Senin neden gelme durumun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?