- 23 Ocak 2016
- 36.033
- 52.292
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SweatshirtBu ara çok para harcadım
Biraz toparlamam lazım kendimi ama öncesinde cumartesi arkadaşımın oğlunun doğum dünü var.
6 yaşında erkek çocuğa ne hediye alabilirim![]()
En mantıklısı sweatshirt sanırımSweatshirt
Oyuncak
Boyama kitabı ve renkli kalemler
Matara beslenme çantası gibi şeyler olabilir
Aklıma gelenler bunlar
Ayhhh bi gramlık param var bi türlü alamadım ben gidene kadar yükselir param da yetmezBugün okuldaki altın günü yapan arkadaşlar yarım altını 19500 tl den aldılar
AYnen bence de en mantıklısı o.En mantıklısı sweatshirt sanırım
Havalar da soğudu
İyi yapmışsınBugün okul çıkışı anneme uğramıştım bugün marketten alışveriş yapmış süt almış 2 litre sağ olsun bana birini sen götür dedi yok ben de var dedim
Bugün kasadaki kişi bunu bugün satmamız lazım teyze demiş vs Neyse annem sütü almış bakayım tarihine anne dedim ne demek bugün satmamız lazım demek
Onlar son kullanma tarihi yaklaşmış ürünleri öyle satmaya çalışıyorlar anne dedim
Baktım sütün son kullanma tarihi bugün
Fişi nerede dedim attım galiba dedi çöpe bakacaktım tam aklına geldi buradaymış dedi sehpanın üzerinden aldı getirdi salondan
Ver bakayım ben icabına bakarım dedim markete sütü götürdüm iade ettim
Utanmıyor musunuz siz yaşlı insana anneme son kullanma tarihi bugün olan sütü satmaya dedim
Kasiyer aldı sütü 1 dk dedi dışarı çıktı diğer kasiyere dönüp arkadaşınız nereye gitti diye sordum dışarıda müdür var yanına gitti
Ne yani müdüre iade alayım mı diye sormaya mı gitti dedim "evet " dedi müdür kim oluyormuş ya son kullanma tarihi bugün olan ürünü benden geri almayacak dedim
Annem bu sütü bugün ne yapacaktı süt banyosu mu yapacaktı diye bir iki çift daha saydım sıraladım
Kasiyer parayı verdi fiş bende kalıyor dedi
Parasını ver de fişini ne yaparsan yap dedim çıktım![]()
36.5 tl bugün en az 10 kişiye aynı tokadı atsalarİyi yapmışsın
Bu hafta baştan 1.lik senin, sondan 1.lik benim tatlımBugün para harcamadım kızlarhaftanın başından beri 350 harcadım sadece o da deterjan için
![]()
Spider-Man ile ılgılı herseyı seviyor onlarBu ara çok para harcadım
Biraz toparlamam lazım kendimi ama öncesinde cumartesi arkadaşımın oğlunun doğum dünü var.
6 yaşında erkek çocuğa ne hediye alabilirim![]()
Cuma günü bakıcam inşallahSpider-Man ile ılgılı herseyı seviyor onlar![]()
Hatta cuma sankı bıme spıderman geliyor 350 gıbı birşey emın değilim.Cuma günü bakıcam inşallah
Niyetim bu hafta sadece hediye için para harcamak![]()
Üşenme üşenmeöğlen maaşımın kalanını bankadan çekip arabanın torpido gözüne koymuştum, günün koşuşturmasıyla orada unutmuşum
Şimdi aklıma geldi birazdan gidip alıp geleyim üşenmezsem![]()
Giyinip aşağıya gitmesi zor geldi hava kararsın çöp atma bahanesiyle gideyim en iyisiÜşenme üşenme![]()
Yarım gram alacaksın işte hemen bir gram para birikine kadar uçuyorAyhhh bi gramlık param var bi türlü alamadım ben gidene kadar yükselir param da yetmezyine mi yükseldi
AYnen bence de en mantıklısı o.