- 27 Ağustos 2022
- 6.811
- 12.808
- 198
Kaç lira kaç lira hemen söyleKızlar fişi farkettim düşmesin diye öyle sıkı tutmuşum ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç lira kaç lira hemen söyleKızlar fişi farkettim düşmesin diye öyle sıkı tutmuşum ki![]()
Aynen her ay işte belli mıktar atıcam bakalım.Biter Allah'ın izniyle hedef belirle
267.25 TL muffin kek kalıbı varmış iki boy aldımKaç lira kaç lira hemen söyle![]()
Bu kadar şeye yine iyi267.25 TL muffin kek kalıbı varmış iki boy aldımkızımın suluğu kırıldı suluk aldım kasa arkası ürünlerinde indirim varmış aldım
sonuç bu
İki tane boy vardı muffin kalıbı biri büyük biri orta o kadar kararsız kaldım ki ikisini de aldımBu kadar şeye yine iyi![]()
İyi yapmışsınİki tane boy vardı muffin kalıbı biri büyük biri orta o kadar kararsız kaldım ki ikisini de aldım![]()
Alışveriş yapın tabii kiİyi yapmışsın
Ben sabah sabah saçtım paraları
Akşam toplu yazarım
Senın aylık gelırın ne kadarAlışveriş yapın tabii kilazım şeyler var
Benim gelirim kocamSenın aylık gelırın ne kadar![]()
Ocak ayını beklese gene iyiGram Altın ocak olmadan 6 yı bulacak.
Çeyrek 10.500 olurSizce ocakta kaç olur gram tahmin nedır?
Benım esımde gümüş almaya başladı bende kızıyorum git altın al dıyeBana ha bire gümüş bildirimi geliyor gümüş şöyle satılıyor böyle satılıyor diye ben almıyorum ya kesin coşar![]()
Bizde aldık geçen yıl gümüş çok güzel kar ettiBana ha bire gümüş bildirimi geliyor gümüş şöyle satılıyor böyle satılıyor diye ben almıyorum ya kesin coşar![]()
Yaa gerçekten miBizde aldık geçen yıl gümüş çok güzel kar etti
Evet canım yalan olmasın 40 45 civarlarındaydı gramı şimdi 70 i geçmişYaa gerçekten mi