- 23 Ocak 2016
- 36.033
- 52.292
- 598
Şu kuşburnu marmelatıni iki seferdir yazıyorsun merak ettim bak ben deGiyinip aşağıya gitmesi zor geldi hava kararsın çöp atma bahanesiyle gideyim en iyisi
A 101 e tır gelmiş inşaallah beklediğim kuşburnu marmelatı da gelmiştir aşağıya inmişken onu da sorayım
Yarın inşallah alacağım inşallahYarım gram alacaksın işte hemen bir gram para birikine kadar uçuyor
Pazar günü gramı 5240 dan yaptım ama bugün 5600 lerdeydiYarın inşallah alacağım inşallahşuan ne kadar onu da bilmiyorum
Bol c vitamini deposu tam da bu mevsimlerde yeme zamanı malum ortalık salgın kaynıyor bağışıklığı güçlü tutmak lazımŞu kuşburnu marmelatıni iki seferdir yazıyorsun merak ettim bak ben deben de kuşburnu topladım serdim balkona kuruyorlar
Ben de turunçgile yöneliyorum bir de supradyn alıyorum ama kuşburnunu da deneyim ıhlamura atıyorum şimdilik marmelatı da alayım nasıl kullanıyorsun?Bol c vitamini deposu tam da bu mevsimlerde yeme zamanı malum ortalık salgın kaynıyor bağışıklığı güçlü tutmak lazım
Annem 1 küçük kavanoz verdi sağ olsun
Ben şu gramı kazasız belasız alaydimmKızlar altın uçacak ateşkes ilan edilse de Avrupa'da Gazze eylemleri çığ gibi büyüyor.
Kız git yarım gram al bariBen şu gramı kazasız belasız alaydimmüfff memleket meselesine döndü benim gram
Hıc bilmiyorum faız ıslesın istemiyorum.Eğer 50 bini ödemezseniz faiz falan işlemeyecekse, 30 bin ödemek işinizi görüyorsa, bence de altın alın 50 bine D Dasmeer_86
İyi günlerde kullansın kuzucuklarHarcama yapmıyorum derken bugün 1500 liralık harcama yaptım kızlar. Çocuklara pijama vs aldım
Günlük 1 yemek kaşığı yiyiyorumBen de turunçgile yöneliyorum bir de supradyn alıyorum ama kuşburnunu da deneyim ıhlamura atıyorum şimdilik marmelatı da alayım nasıl kullanıyorsun?
Güle güle güzel günlerde kullansın yavrularınHarcama yapmıyorum derken bugün 1500 liralık harcama yaptım kızlar. Çocuklara pijama vs aldım
230 bin tl nereye ve nasıl bir borç?Ben akıl danisacagim.
Benım şu an 230 bın borcum varya.
Her ay ancak 30bın ödeme imkanım var.
Bana sımdı bir yerden 50 bın gelme ıhtımalı var.
O ellı bınle borcumu ödemeyi düşünüyorum.
Bir arkadaş altın al dedı ama borcum varken saçma geldı.
Sız ne düşünüyorsunuz?
Kredı kartına borç.230 bin tl nereye ve nasıl bir borç?
Sen aylık asgarisini ödeyerek mi hareket ediyorsunKredi lartına
Kredı kartına borç.
Faız de istemesın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?