- 23 Ocak 2016
- 35.073
- 51.042
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim önceden oluyordu, şimdi geçti. Ama yine de para harcama perilerim gelirse tuvalet kağıdı, deterjan falan alıyorumBazen size de oluyor mu para harcayasım geliyor illa bir şey alıcam yani
Onları genelde stok yapıyorum fazla fazla varBenim önceden oluyordu, şimdi geçti. Ama yine de para harcama perilerim gelirse tuvalet kağıdı, deterjan falan alıyorumhem benim alışveriş hissimi tatmin ediyor, hem de eve bozulmayan bir şey almış oluyorum
![]()
Bugün eşim yoktu, çocularla da markete çıkmaya üşendim ama çıksam harcıycaktım ben deBugün para harcamamın suçlusu bu sadece tuvalet fırçası almaya diye çıkmıştım ben
Eki Görüntüle 3589590
Alışveriş sitelerinde takılınca oluyor takilmadığım sürece sıkıntı yokBazen size de oluyor mu para harcayasım geliyor illa bir şey alıcam yani
Cevabı çok değişkenKızlar bırsey soracağım.
Bır kadın ıkı çocukla asgarı şartlarda bır ılde en az ne kadarla geçinebilir?
Evı kıra değil.
En kötü durumda ne kadar paraya ihtiyacı olur asgarı şekilde.
Fikriniz nedir?
En az bu kadar sart gıbı geldı bana da.Tahmini 25 bin
Anammm bende de yok şu anAltın düşüyor da düşüyor kızlar ama ne yok para yok![]()
15 gün önce yaptım en son bu ay para yok yapamam gelecek ay kurban var yapılmaz ondan sonra yaz tatili giriyor gene para yok yapılmazAnammm bende de yok şu an![]()
Ben de geçen ay kapattım altın defterini15 gün önce yaptım en son bu ay para yok yapamam gelecek ay kurban var yapılmaz ondan sonra yaz tatili giriyor gene para yok yapılmazeve alinacaklar var değiştirmek istediğim şeyler var altın oldukça uzak
![]()
Altın günüm var Temmuzda bana sıra gelecek bi o var yazın evde tadilat yapacağız altın baya bi uzakBen de geçen ay kapattım altın defterini![]()
Hayırlısıyla bol bol alırız inşallah önce sağlıkAltın günüm var Temmuzda bana sıra gelecek bi o var yazın evde tadilat yapacağız altın baya bi uzak