Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bazen size de oluyor mu para harcayasım geliyor illa bir şey alıcam yani
Benim önceden oluyordu, şimdi geçti. Ama yine de para harcama perilerim gelirse tuvalet kağıdı, deterjan falan alıyorum🤣 hem benim alışveriş hissimi tatmin ediyor, hem de eve bozulmayan bir şey almış oluyorum😁

Benim önceden oluyordu, şimdi geçti. Ama yine de para harcama perilerim gelirse tuvalet kağıdı, deterjan falan alıyorum🤣 hem benim alışveriş hissimi tatmin ediyor, hem de eve bozulmayan bir şey almış oluyorum😁
Onları genelde stok yapıyorum fazla fazla var 🤭yok ben bugün illa para harcamam lazım 😀önümüz Kurban tut parayı işte

Bugün para harcamamın suçlusu bu sadece tuvalet fırçası almaya diye çıkmıştım ben😂
1000059012.webp

Kızlar bırsey soracağım.
Bır kadın ıkı çocukla asgarı şartlarda bır ılde en az ne kadarla geçinebilir?
Evı kıra değil.
En kötü durumda ne kadar paraya ihtiyacı olur asgarı şekilde.
Fikriniz nedir?

Kızlar bırsey soracağım.
Bır kadın ıkı çocukla asgarı şartlarda bır ılde en az ne kadarla geçinebilir?
Evı kıra değil.
En kötü durumda ne kadar paraya ihtiyacı olur asgarı şekilde.
Fikriniz nedir?
Cevabı çok değişken😅 asgari ücretle geçinen aileler var. Çocuğu için hiçbir ekstra aktivite yapmayanlar falan da var. Onlarla, belli bir standarta alışmış kişilerin harcamaları değişir. Ben de emin olamadım. Çocukların okul vs masrafına göre de değişir🤷‍♀️🤷‍♀️

İşte en asgari dusunQUOTE="albatroza, post: 79555871, member: 1088026"]
Cevabı çok değişken😅 asgari ücretle geçinen aileler var. Çocuğu için hiçbir ekstra aktivite yapmayanlar falan da var. Onlarla, belli bir standarta alışmış kişilerin harcamaları değişir. Ben de emin olamadım. Çocukların okul vs masrafına göre de değişir🤷‍♀️🤷‍♀️
[/QUOTE]
Kadının parası yok.
Bır yere girip çalışacak.
Asgari ücret aldığını düşün.
Elektirik şu doğalgaz ve yıyecek en asgarı şartta aylık ne kadar gider?

15 gün önce yaptım en son bu ay para yok yapamam gelecek ay kurban var yapılmaz ondan sonra yaz tatili giriyor gene para yok yapılmaz 🤣eve alinacaklar var değiştirmek istediğim şeyler var altın oldukça uzak 🤣
Ben de geçen ay kapattım altın defterini🥲

Back
X