Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Evet zarar olacak tâbi. Cumhuriyeti saklamak zor oluyor ama ya yani benim için öyle nereye gitsem çanta da kalıyor bi gün unutsam pufff diye Uçar 😝 o yüzden işçiliksz bilezik rahat.
Bi kere de elime bilezik parası geçmiyor ne yazık ki, altınları ufak tefek biriktirip bi bilezik yapmayı düşünüyorum evet zarar olacak ama kullanımı rahat en azından.
Yanında mı taşıyorsun altınları çantada asla güvenemem ben öyle

Kizlar bendede 6 bilezik vardı hepsini bozup araba için kullandık şimdi ufaktan yine başladım birikime bu ay çok doluyum ödemeler yüksek ama halledicez aranıza katılmak isterim gereksiz alışveriş yapmamak için burası bana bayağı ilham verdi 🥰

Kizlar bendede 6 bilezik vardı hepsini bozup araba için kullandık şimdi ufaktan yine başladım birikime bu ay çok doluyum ödemeler yüksek ama halledicez aranıza katılmak isterim gereksiz alışveriş yapmamak için burası bana bayağı ilham verdi 🥰
Hoşgeldinizz😍

Selam herkese 🍀
Doğum sonrası işten ayrılmıştım ama hibrit çalışma ile geri döneceğim. Çok heyecanlıyım.
Şu an borçlarımız toplam 200 bin civarında ve ödemelerde geriden geliyoruz
İlk hedef onları kapatmak sonrasında birikim dünyasına ben de gireceğim, 😂

Selam herkese 🍀
Doğum sonrası işten ayrılmıştım ama hibrit çalışma ile geri döneceğim. Çok heyecanlıyım.
Şu an borçlarımız toplam 200 bin civarında ve ödemelerde geriden geliyoruz
İlk hedef onları kapatmak sonrasında birikim dünyasına ben de gireceğim, 😂
Hoşgeldinizz 😍

800 TL market harcaması yaptım.
Şokun eve getirme olayını çok seviyorum ya 😅 hem uyguna hem kapıma geliyor.
Biz de bir süredir şok'tan alıyoruz, ürünlerini sevdim. Kapıya getirmeye ekstra ücret alıyorlar mı?

Bende bır anda almıstım hıc kullanmadığım halde yamuk geldı bana.
Trend yoldan aldım 10 gram.
Ben kullanmayacagım ıcın onemsemedım ama sinirim bozuldu.
Sırf üç taksıt dıye almıştım.

Altın baya artmış kızlar. Çocukların parasına çeyrek almıştım geçen hafta 6900den. Bu hafta 7200 olmuş. Biraz daha birikmişleri var, onların da üstünü tamamlayıp bir çeyrek daha almayı düşünüyorum, altın düştüğünde.
Günlük düşümler, çok güzel alım fırsatı veriyor

Back
X