- 27 Ağustos 2022
- 6.854
- 12.945
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ajda yüzük nasıl birşey bende alyans beğendim onu almayı düşünüyorum bugün. Nakit avans veriyor 25 onu çekip alcam sonra taksitli yatircam.Az harcamalı bol birikimli yeni haftamıza merhabaHaftasonunu hiç para harcamadan geçirdim. Bugün biraz market vs alışverişim olacak. Ajda yüzük almak istiyorum bu ay, bileziğe para çıkışmıyor
![]()
Ajda yüzükler 22 ayar oluyor galiba, işçilik az oluyor, çok değer kaybetmiyor diye biliyorum. Faizsiz nakit avans ben de almak istiyorum, hangi banka çok veriyor bi bakmam lazımAjda yüzük nasıl birşey bende alyans beğendim onu almayı düşünüyorum bugün. Nakit avans veriyor 25 onu çekip alcam sonra taksitli yatircam.
Dur onlara da bi bakayım.Ajda yüzükler 22 ayar oluyor galiba, işçilik az oluyor, çok değer kaybetmiyor diye biliyorum. Faizsiz nakit avans ben de almak istiyorum, hangi banka çok veriyor bi bakmam lazım![]()
İyi günlerde kullanİstediğim alyansi 4 Gramlı birşey işçilikli, bir çeyrek altın ve 1 gram aldım 34.700 TL.
28 civarı da bi borcum oldu onu da 3 taksite bağladım kolaylıkla ödenir inşallah![]()
Oo maşallah güzel günlerde kullan canım harika.İstediğim alyansi 4 Gramlı birşey işçilikli, bir çeyrek altın ve 1 gram aldım 34.700 TL.
28 civarı da bi borcum oldu onu da 3 taksite bağladım kolaylıkla ödenir inşallah![]()
Gram 5 bini geçmiş mi yarın altın günüm var benim deOo maşallah güzel günlerde kullan canım harika.
Gramı kaç liraya aldın? Ben de gram aldım bugün 5100 dedi
22 ayar mı peki bilezikle aynı mı sistemi700 lira kırtasiye, 1000 lira da market alışverişi yaptım.
Çocukların biriken paralarını üstüne de ekleyerek 2 gram altın aldım.
Kendime de ajda yüzük aldım, 3 gram. 18 bin dedi yüzüğe. Kafama yatmadı, yarın gidip bi soracağım. Gramı 6 bin mi yani anlamadım
22 galiba. İçime hiç sinmedi yarın gidip soracağım22 ayar mı peki bilezikle aynı mı sistemi
Valla sevinen gördükçe şok oluyorum kazanacağı para cebinden kat kat çıkacak. Sırf değer kaybetmesin diye alıyoruz işte.Valla kızlar altının artmasına sevinemiyorum ekonominin berbat olduğunu gösteriyor.
Belli bir birikimimiz var yemin ediyorum sevinemiyorum geçen Bimde kaç şeye 10'ar TL zam gelmişti şok oldum yaz kış tatil yapan biz yazın gidebilirsek şükrediyoruz.Valla sevinen gördükçe şok oluyorum kazanacağı para cebinden kat kat çıkacak. Sırf değer kaybetmesin diye alıyoruz işte.
İşte sözde yastık altı yapmayın ekonomiye katın hisse alın edin diyorlar ama güven sıfır işte alıp koluma takıyorum ama brn bi günde 1000 tlden 700lere düştüğünü biliyorum bununBelli bir birikimimiz var yemin ediyorum sevinemiyorum geçen Bimde kaç şeye 10'ar TL zam gelmişti şok oldum yaz kış tatil yapan biz yazın gidebilirsek şükrediyoruz.
Evet bi ara çok güzel düştü hiç ekonomiye katamam kimse kusura bakmasın önce ev ekonomisiİşte sözde yastık altı yapmayın ekonomiye katın hisse alın edin diyorlar ama güven sıfır işte alıp koluma takıyorum ama brn bi günde 1000 tlden 700lere düştüğünü biliyorum bunun
Burda da 5120 veya 5150 di tam hatırlamıyorum şuan.Oo maşallah güzel günlerde kullan canım harika.
Gramı kaç liraya aldın? Ben de gram aldım bugün 5100 dedi
Pahalı gelmiş ya benim yüzük işçilikli 4 Gr 21500 dedi700 lira kırtasiye, 1000 lira da market alışverişi yaptım.
Çocukların biriken paralarını üstüne de ekleyerek 2 gram altın aldım.
Kendime de ajda yüzük aldım, 3 gram. 18 bin dedi yüzüğe. Kafama yatmadı, yarın gidip bi soracağım. Gramı 6 bin mi yani anlamadım
Ekmek olduğum yerde 10 İstanbul da ise 20 buu ekonomiyi gösteriyor zaten. 5 ekmek alsan 100 TL rezaletBelli bir birikimimiz var yemin ediyorum sevinemiyorum geçen Bimde kaç şeye 10'ar TL zam gelmişti şok oldum yaz kış tatil yapan biz yazın gidebilirsek şükrediyoruz.