• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bence bu konuya netlik getirelim kızlarr, hesaplar karışmasın 😊 Ben bu hafta benden çıkan her parayı yazdım. Bi kısmı kartla internetten alınan ama elime ulaşmayan şeyler. Ama eğer onları eklemeyelim diyorsanız, ona göre yazalım bundan sonra, nasıl olsun istersiniz?

Benim 6.404.5 TL :cool:
Yhaaa deme öyle şeyler hemende alıstirmistm kendimi zirveye :KK14:
Niloyatospikk Niloyatospikk Rprnn Rprnn
Varyemez Varyemez dolunaybekler dolunaybekler
Kızlar internet harcamalarını yazalım mı nasıl olsun?
Bence de yazalım sonuçta harcandı. İade olursa da kâr kalır bize birşeyck olmaz 😀

Evet sayın seyirciler, noter eşliğinde tüm harcamalarımız belirlenmiştir. Sonuçları açıklıyorum:
dolunaybekler dolunaybekler 14.116
Varyemez Varyemez 13.605
albatroza albatroza 8.900
Rprnn Rprnn 7.030
Niloyatospikk Niloyatospikk 6.404 🎉🎉🎉

Ve kazanannn, ilk haftamızın en az harcayanııı Niloyatospikk Niloyatospikk 🎊🎊🎁🎀🎈
Hepimize bol birikimli yeni bir hafta diliyorum canlar 🥰🥰
Ben çok sevdim bu işi yaa 😀😀😀

O kadar da al o pantolonu dedim kadın sana neden almazsn kiii 😂 😂 😂 şakası bi yana
Tebrikler Niloyatospikk Niloyatospikk dahaa az harcamaların devamını dilerim :KK37::KK9:

Ben çok sevdim bu işi yaa 😀😀😀

O kadar da al o pantolonu dedim kadın sana neden almazsn kiii 😂 😂 😂 şakası bi yana
Tebrikler Niloyatospikk Niloyatospikk dahaa az harcamaların devamını dilerim :KK37::KK9:
Ben haftaya büyük bir meblağla başlıcam haberiniz olsun bugün arabanın lastiği yarıldı 😩 şu birincilik içime su serpmedi 😬ama teşekkür ederim yine de iyi ki varsınız:KK200: iyi ki bu topik var uzun yıllar sonra bir konuda birinci oldum :KK70:

Back
X