- 6 Ağustos 2010
- 40.903
- 73.467
- 1.123
Tatlım nakit ya da kredi kartıyla
Yüz yüze ya da online
Farketmez sonuçta hepsi harcama
O nedenle hepsini yazalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım nakit ya da kredi kartıyla
Şahsen ben yazdım çünkü hem para hesaptan çıktı hem de bez ıslak mendil olunca iadeyi gerektirecek durum yokBilmem ki bir şey diyemiyorum
Doğru sonuçta hesaptan para çıkıyor mu çıkıyor.Şahsen ben yazdım çünkü hem para hesaptan çıktı hem de bez ıslak mendil olunca iadeyi gerektirecek durum yok
Yazalım bence iade olursa belirtiriz
Tamamdır, ben de öyle düşünmüştüm. İade edersek, iade parasının geldiği hafta harcamadan düşerizTatlım nakit ya da kredi kartıyla
Yüz yüze ya da online
Farketmez sonuçta hepsi harcama
O nedenle hepsini yazalım![]()
Gitti benim sondan birincilikBenim hepsi 14.116 tl yapıyor. Ben usulca uzaklaşıyorumgaliba sondan 1.yim
Bu arada kredi ödemesi kredi kartını da ekledim
Bence bu konuya netlik getirelim kızlarr, hesaplar karışmasınBen bu hafta benden çıkan her parayı yazdım. Bi kısmı kartla internetten alınan ama elime ulaşmayan şeyler. Ama eğer onları eklemeyelim diyorsanız, ona göre yazalım bundan sonra, nasıl olsun istersiniz?
Yhaaa deme öyle şeyler hemende alıstirmistm kendimi zirveyeBenim 6.404.5 TL![]()
Bence de yazalım sonuçta harcandı. İade olursa da kâr kalır bize birşeyck olmaz
Ben çok sevdim bu işi yaaEvet sayın seyirciler, noter eşliğinde tüm harcamalarımız belirlenmiştir. Sonuçları açıklıyorum:
dolunaybekler 14.116
Varyemez 13.605
albatroza 8.900
Rprnn 7.030
Niloyatospikk 6.404
Ve kazanannn, ilk haftamızın en az harcayanıııNiloyatospikk
Hepimize bol birikimli yeni bir hafta diliyorum canlar![]()
Ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorumEvet sayın seyirciler, noter eşliğinde tüm harcamalarımız belirlenmiştir. Sonuçları açıklıyorum:
dolunaybekler 14.116
Varyemez 13.605
albatroza 8.900
Rprnn 7.030
Niloyatospikk 6.404
Evet sayın seyirciler, noter eşliğinde tüm harcamalarımız belirlenmiştir. Sonuçları açıklıyorum:
dolunaybekler 14.116
Varyemez 13.605
albatroza 8.900
Rprnn 7.030
Niloyatospikk 6.404
Çok yerinde bi soruKızlar kuyumcudan altın alınca da yazacak mıyız ?![]()
Birikim adına yapılan şeyler harcamaya girmesin bence ay sonu da birikimleri yarıştıralimKızlar kuyumcudan altın alınca da yazacak mıyız ?![]()
Şaka tabikiBirikim adına yapılan şeyler harcamaya girmesin bence ay sonu da birikimleri yarıştıralimnasıl az Birikim yaparım diyip gaza gelmek istiyorum
![]()
Ben haftaya büyük bir meblağla başlıcam haberiniz olsun bugün arabanın lastiği yarıldıBen çok sevdim bu işi yaa
O kadar da al o pantolonu dedim kadın sana neden almazsn kiii![]()
![]()
şakası bi yana
TebriklerNiloyatospikk dahaa az harcamaların devamını dilerim
![]()
Geçtiğimiz ay kardeşimin düğünü vardı üstüne tatil masrafı o bu borç derken biz baya bütçeyi patlattıkKızlar kuyumcudan altın alınca da yazacak mıyız ?![]()
Sağol canım benim