• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Dikey süpürge konusunu okulda açtım bugün bir bayan arkadaş fantom kabloluyu çok tavsiye etti
En iyisi içimde kalmasın onu almak istiyorum
Bugün kredi kartımın hesap kesimi var nasipse yarın sipariş ederim 😊

Dikey süpürge konusunu okulda açtım bugün bir bayan arkadaş fantom kabloluyu çok tavsiye etti
En iyisi içimde kalmasın onu almak istiyorum
Bugün kredi kartımın hesap kesimi var nasipse yarın sipariş ederim 😊
Uygun al iş görür ben de arabaya lastik alma dedim eşime yedek lastiği de taktirmadim kar lastiklerini taktırttım kârda mıyım şimdi ben 😬şimdi lazım değil sonuçta lastik yaza doğru alınır

Uygun al iş görür ben de arabaya lastik alma dedim eşime yedek lastiği de taktirmadim kar lastiklerini taktırttım kârda mıyım şimdi ben 😬şimdi lazım değil sonuçta lastik yaza doğru alınır
Sen bu hafta da birinci olmaya yeminli gibisin 😂🧿 mantıklı gerçekten

Merhabaa kızlar, haftanın ilk harcamasını yaptım. 1600 lira markete verdim. Yarın da meyve sebze alışverişi yapacağım. Market eksiğimiz kalmayacak inşallah.
Yarın kredi kartı hesap kesecek, bes ödeyeceğim.

Bugünkü market alışverişi harcamam 321.5 tl

Aldıklarım yumurta, maden suyu ,çubuk kraker, tahin helvası, ekmek,peynir

İki mağazayı gezdim istediğim kotu bulamayınca almadan çıktım aslında indirimli çok ürün vardı almadım.
Çok iyi yapmışsın canım
Sırf indirim var diye de alış veriş yapmak çok mantıklı gelmiyor bana, dolap doldurup durmaktan başka birşeye yaramıyor diye düşünüyorum.Alışveriş yaparken istek mi ihtiyaç mı diye sormak lazım kendimize

Çok iyi yapmışsın canım
Sırf indirim var diye de alış veriş yapmak çok mantıklı gelmiyor bana, dolap doldurup durmaktan başka birşeye yaramıyor diye düşünüyorum.Alışveriş yaparken istek mi ihtiyaç mı diye sormak lazım kendimize
Aslında bedenim olsaydı alırdım da hep S M bedenler kalmıştı ben L XL😄

Bugünki harcamam
1000086276.webp

Back
X