• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bursa merkez et fiyatları şimdilik almadım sonuncu olacağım ama evde var biraz haftaya kalsın 😄

Eklentiler

• 1000087246.webp
    1000087246.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 38
Ya bilmiyordum zinciri de 22 ayar oluyor bildiğim kadarıyla
Bu burma zincirler 22 ayarda var 14 ayarda. Hatta bazen çeyrek tek başına 22 olur geri kalan dorikalar olsun çerçevesi varsa o olsun ve Zinciri 14 ayar olabilir. Benimde bu zincirden var o da işçilikli kısma giriyor bide işin kötü yanı hep takamıyorsun anca özel günlerde çabuk yıpranıyor..
Bursa merkez et fiyatları şimdilik almadım sonuncu olacağım ama evde var biraz haftaya kalsın 😄
Ben Ağrı nin bir ilçesindeyim burda kuş başı 750 TL 🫠

Bu burma zincirler 22 ayarda var 14 ayarda. Hatta bazen çeyrek tek başına 22 olur geri kalan dorikalar olsun çerçevesi varsa o olsun ve Zinciri 14 ayar olabilir. Benimde bu zincirden var o da işçilikli kısma giriyor bide işin kötü yanı hep takamıyorsun anca özel günlerde çabuk yıpranıyor..

Ben Ağrı nin bir ilçesindeyim burda kuş başı 750 TL 🫠
Doğu'da et daha ucuz olması gerekmiyor mu?😬

Bugünki harcamam 1.158.15 TL
Haftalık toplam harcamam 9.383.65 TL

Bu hafta 1.5 gram altın aldım ;
0.5 gramı 2750 TL'den
1 gramı da bugün 5240 TL'den aldım.

Eklentiler

• 1000087250.webp
    1000087250.webp
    30 KB · Görüntüleme: 28
  • 1000087248.webp
    1000087248.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 28
Durr canım daha erken tabloya yazmak için her ay sonu yazılsın değişilmesin sonra 😂😂 inşallah daha büyük bir sayıyla gelirsin Rabb'im bereketini artırsın 😍
Ah ah bak hemen maliye bakanımıza yaz listeye diyoruz keşke şu zenginler de böyle biz gibi yediklerini içtiklerini aldıklarını haber verseler :KK70:

Bugün bütün gün planladığım gibi evdeydim

dikey süpürgem maşaallah barekellah canavar 😍😍😍
Kitap okudum
Tv seyrettim
Ceviz kırdım
Kahvaltıya krep yaparken biraz fazla yaptım yarınki kahvaltı için de
Dünden yemeğim vardı o yüzden yemek yapmadım
Yanına süzme yoğurtlu kırmızı pancar turşu tahin helvası koydum yedim

Ama en önemlisi para harcamadım 🤣🤣🤣🤣

Back
X