- 23 Ocak 2016
- 36.114
- 52.423
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki nasıl sondan göremiyorsun anlamadım tamGeldim geldim mesajları en sondan göremiyorum ya neden
Bu burma zincirler 22 ayarda var 14 ayarda. Hatta bazen çeyrek tek başına 22 olur geri kalan dorikalar olsun çerçevesi varsa o olsun ve Zinciri 14 ayar olabilir. Benimde bu zincirden var o da işçilikli kısma giriyor bide işin kötü yanı hep takamıyorsun anca özel günlerde çabuk yıpranıyor..Ya bilmiyordum zinciri de 22 ayar oluyor bildiğim kadarıyla
Ben Ağrı nin bir ilçesindeyim burda kuş başı 750 TLBursa merkez et fiyatları şimdilik almadım sonuncu olacağım ama evde var biraz haftaya kalsın![]()
Doğu'da et daha ucuz olması gerekmiyor mu?Bu burma zincirler 22 ayarda var 14 ayarda. Hatta bazen çeyrek tek başına 22 olur geri kalan dorikalar olsun çerçevesi varsa o olsun ve Zinciri 14 ayar olabilir. Benimde bu zincirden var o da işçilikli kısma giriyor bide işin kötü yanı hep takamıyorsun anca özel günlerde çabuk yıpranıyor..
Ben Ağrı nin bir ilçesindeyim burda kuş başı 750 TL![]()
Bende ona şaşırdım yaaDoğu'da et daha ucuz olması gerekmiyor mu?![]()
Et fiyatlarınız iyiymiş bizim burada kıyma 650 tlBursa merkez et fiyatları şimdilik almadım sonuncu olacağım ama evde var biraz haftaya kalsın![]()
Aslında normal kasaplarda bu fiyatlar yok Bursa'da merkezde 2 3 yer bu fiyatlarda satıyor ben de oranın fiyat listesini attım.Et fiyatlarınız iyiymiş bizim burada kıyma 650 tl
Durr canım daha erken tabloya yazmak için her ay sonu yazılsın değişilmesin sonraalbatroza ekim ayı birikimim 13 gr altın
Evet hemen gelsin birinciyi sonuncuyu açıklasın.
Tamam canımDurr canım daha erken tabloya yazmak için her ay sonu yazılsın değişilmesin sonrainşallah daha büyük bir sayıyla gelirsin Rabb'im bereketini artırsın
![]()
Ah ah bak hemen maliye bakanımıza yaz listeye diyoruz keşke şu zenginler de böyle biz gibi yediklerini içtiklerini aldıklarını haber verselerDurr canım daha erken tabloya yazmak için her ay sonu yazılsın değişilmesin sonrainşallah daha büyük bir sayıyla gelirsin Rabb'im bereketini artırsın
![]()
Yedikleri içtikleri onların olsun yaaa yatları katları yazsalar kâfiiiiAh ah bak hemen maliye bakanımıza yaz listeye diyoruz keşke şu zenginler de böyle biz gibi yediklerini içtiklerini aldıklarını haber verseler![]()
Ya sonuncu