• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Allah bağışlasın ❤️ sağlıkla olur inşallah 🌸
Niye korkuyorsun kız doğumdan 😂
29 yaşına girdiğimden beri hep söylüyorum ama son bir ay kaldı 😂

Sen kaç yaşındasın
29 yaş güzel dolu dolu geçti
Oğlum en büyük hediyeydi
Bakalım 30 da neler bekliyor 😍😍
Kız doğumdan korkulmaz mı😄

Ben 48 yaşındayım 😊

18 ve 21 yaşlarında 2 oğlum var üniversite öğrencisi ikisi de

Babalarını 2.5 sene önce boşadım
25 yıllık öğretmenim
Maşallah ya ne güzel evlatlar büyümüş sağlık sıhhat versin canım Allah hepinize 🌸 bizim öğretmenimizle aynı jenerasyon gibisiniz o da son 4 aldı emekliliğini isteyecek

Maşallah ya ne güzel evlatlar büyümüş sağlık sıhhat versin canım Allah hepinize 🌸 bizim öğretmenimizle aynı jenerasyon gibisiniz o da son 4 aldı emekliliğini isteyecek
Amin Allah razı olsun canım 🤲😘
Öğretmeninizin de gönlüne göre versin sağlıklı huzurlu emeklilik günleri dilerim
Ben Eyt'den emekli olmadım araştırmadım da ama e devlet üzerinden yaş olarak prim olarak dolmuş görünüyor gidip sorup araştırmadım
Ama sağlıklı olduğum sürece devam etmeyi düşünüyorum şimdilik herşeyin hayırlısı olsun
Branş öğretmeniyim derslerimi 5 güne yaydırdım
4 gün öğleye kadar diğer gün nöbet de tuttuğum için saat 15.45 e kadar
Ev ile okul arası 2 km araba ile 2 ya da 3 dk anca sürüyor çalışma ortamı da iyi çok şükür
Dediğim gibi herşeyin en hayırlısını nasip etsin Allah'ım

Amin Allah razı olsun canım 🤲😘
Öğretmeninizin de gönlüne göre versin sağlıklı huzurlu emeklilik günleri dilerim
Ben Eyt'den emekli olmadım araştırmadım da ama e devlet üzerinden yaş olarak prim olarak dolmuş görünüyor gidip sorup araştırmadım
Ama sağlıklı olduğum sürece devam etmeyi düşünüyorum şimdilik herşeyin hayırlısı olsun
Branş öğretmeniyim derslerimi 5 güne yaydırdım
4 gün öğleye kadar diğer gün nöbet de tuttuğum için saat 15.45 e kadar
Ev ile okul arası 2 km araba ile 2 ya da 3 dk anca sürüyor çalışma ortamı da iyi çok şükür
Dediğim gibi herşeyin en hayırlısını nasip etsin Allah'ım
Branşını da söyleyiver rahatlayım yoksa merak edeceğim😂

Back
X