- 23 Ocak 2016
- 36.062
- 52.348
- 598
En son 60 TL den yıkattım yaz girmedenSizin orda halinin metresini kaça yikiyolar? Bizde 100 lira. Bugün halilarim yıkamadan geliyor, 2.700 lira tutmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 60 TL den yıkattım yaz girmedenSizin orda halinin metresini kaça yikiyolar? Bizde 100 lira. Bugün halilarim yıkamadan geliyor, 2.700 lira tutmus
Canını sıkmaa ama yolun daha uzun be canımBen de bugün 7 dolar aldım oldu mu 11 dolarkaç kaldı hesapla
![]()
Maşallah kizzzz ne kadar pahalı orda burda 30 35 metresi.Sizin orda halinin metresini kaça yikiyolar? Bizde 100 lira. Bugün halilarim yıkamadan geliyor, 2.700 lira tutmus
30 35 mi tövbeler ossunnnn Ağrıya mı taşınsak kiMaşallah kizzzz ne kadar pahalı orda burda 30 35 metresi.
Kizzz ama iş Yok işte burdaa bi işi gücü olanlar ve memurlar hayat yaşıyor30 35 mi tövbeler ossunnnn Ağrıya mı taşınsak ki![]()
Ben bir eşimle konuşayımKizzz ama iş Yok işte burdaa bi işi gücü olanlar ve memurlar hayat yaşıyorasgari ücret veren yer bulmak imkansız nerdeyse en fazla 14 15 veriyorlar.
Çoğu il ve ilçeye göre çok güzel her imkan var neredeyse bi tek gezilecek yeri çok Yok onun içinde çevre illere gidiyorlar zaten hepsi çok yakınBen bir eşimle konuşayımnasıl güzel yer mi birkaç yıl çalışıp parayı bulduktan sonra batıya geçeriz olma mı
![]()
Kocama dedim olmaz dediÇoğu il ve ilçeye göre çok güzel her imkan var neredeyse bi tek gezilecek yeri çok Yok onun içinde çevre illere gidiyorlar zaten hepsi çok yakındüşünülebilirr
![]()
Bizim de elektrik gelmiş 535 mi neydiBugün doğalgaz faturası gelmiş öğleden sonra 232.25 tl
Ama o kredi kartından 24 Ekim'de otomatik ödemeyle ödenecek onu o hafta ödenince bildiririm
Tüh büyük kaybettiniz haberiniz olsunKocama dedim olmaz dedi![]()
Benim soracak koca filan da yok , en iyisi ben geleyim kafa nereye ben oraya nasılsaTüh büyük kaybettiniz haberiniz olsun![]()
![]()
Aaaa gerçekten bak tam sana göre sakin mis küçük bir ev tutarsın uygun fiyatlı olduğun evi de kiraya verBenim soracak koca filan da yok , en iyisi ben geleyim kafa nereye ben oraya nasılsa![]()
Ev kiraları ne kadar?Aaaa gerçekten bak tam sana göre sakin mis küçük bir ev tutarsın uygun fiyatlı olduğun evi de kiraya verher yer her yere yakın tek dezavantajı Türkiye'nin en pahalı doğalgazını kullanıyoruz
![]()
Değişiyor ya müstakil bahçeli evler yıllık 15 civarı gibi bir şey ama sobalı olur.Ev kiraları ne kadar?
Bebislerin durumu nasıl oldu canımİyi geceler canlar bebişler hasta, muhabbetlere hiç katılamıyorum![]()