Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah senin hakkında en hayırlı olan hükmü versin canımŞuan sağlık ocağına doğru gidiyorum gebelik için kan testi vereceğim normalde o kadar isterdim ki olsun ama şu an hiç istemiyorum. Hani sağlık sorunlarım var demiştim ya onlarla uğraşıyorum işin başında gittiğim her doktora sordum gebelik olursa sıkıntı olur mu diye hayır olmaz sadece süt hormonu tedaviyi biraz etkiler dedi dün ise tekrar sorduğumda öyle bir ihtimal var dediğimde de keşke hamile kalmasaydın kortizon iğnesi kullanacağız sana ki dün bir doz kullandık, çok ağır bir iğne %99 ihtimalle bebeğe geçmez ama yüzde bir ihtimal her zaman var dedi ve ben o yüzde bir ihtimali göze alamıyorum hamileysem tedaviye devam etmek istemem kiaşırı gerginim tedaviyi de bırakamam ya da bırakmak zorunda kalırım bilmiyorum o yüzden çok gerginim şu an İnşallah hamile değilimdir.
Aminn amin inşallah Allah razı olsun canımAllah senin hakkında en hayırlı olan hükmü versin canım![]()
Benim koca biraz farklı cins. Kuyumcuyla aramızda 100 metre var, indirmedi arabadan, çocuklar da elimdeydi. Kavga etti üstüne bi de. Bugün çıkabilirsem çocuklarla çıkıp alacağım. Ben aldıktan sonra düşer altınPazar günü kocamı dinlemedim aldım
Alınca haber et ben gram alayım bari sayende bi düşüş görürümBenim koca biraz farklı cins. Kuyumcuyla aramızda 100 metre var, indirmedi arabadan, çocuklar da elimdeydi. Kavga etti üstüne bi de. Bugün çıkabilirsem çocuklarla çıkıp alacağım. Ben aldıktan sonra düşer altın![]()
Alınca haber et ben gram alayım bari sayende bi düşüş görürüm![]()
Bereketli olsun canımNeyse buldum 1 gram6300 Rabb'im ne kadar pahalı öyle ilk kez altın alırken içim yandı
![]()
Hakkında hayırlısı olsun canımŞuan sağlık ocağına doğru gidiyorum gebelik için kan testi vereceğim normalde o kadar isterdim ki olsun ama şu an hiç istemiyorum. Hani sağlık sorunlarım var demiştim ya onlarla uğraşıyorum işin başında gittiğim her doktora sordum gebelik olursa sıkıntı olur mu diye hayır olmaz sadece süt hormonu tedaviyi biraz etkiler dedi dün ise tekrar sorduğumda öyle bir ihtimal var dediğimde de keşke hamile kalmasaydın kortizon iğnesi kullanacağız sana ki dün bir doz kullandık, çok ağır bir iğne %99 ihtimalle bebeğe geçmez ama yüzde bir ihtimal her zaman var dedi ve ben o yüzde bir ihtimali göze alamıyorum hamileysem tedaviye devam etmek istemem kiaşırı gerginim tedaviyi de bırakamam ya da bırakmak zorunda kalırım bilmiyorum o yüzden çok gerginim şu an İnşallah hamile değilimdir.
Amin Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun canım![]()
Bereketli olsunNeyse buldum 1 gram6300 Rabb'im ne kadar pahalı öyle ilk kez altın alırken içim yandı
![]()
öyle düşünme zaten düştükçe artiyor.. satmican uzun vadeli bekletceksin.. bilezik alacaktım satarken zarar ediyor diye almadim.. en güzeli cumhuriyet altini oda çok pahalı... bundan sonra maaşımdan bi kısmı yarim gram yada gram alcamBenim koca biraz farklı cins. Kuyumcuyla aramızda 100 metre var, indirmedi arabadan, çocuklar da elimdeydi. Kavga etti üstüne bi de. Bugün çıkabilirsem çocuklarla çıkıp alacağım. Ben aldıktan sonra düşer altın![]()
Bereketli olsun inşallah:)Neyse buldum 1 gram6300 Rabb'im ne kadar pahalı öyle ilk kez altın alırken içim yandı
![]()
Ben de bilezik alıyordum ama her bilezikte 1000 lira zarar oluyormuş. Gram almak çok mantıklı aslındaöyle düşünme zaten düştükçe artiyor.. satmican uzun vadeli bekletceksin.. bilezik alacaktım satarken zarar ediyor diye almadim.. en güzeli cumhuriyet altini oda çok pahalı... bundan sonra maaşımdan bi kısmı yarim gram yada gram alcam
ben trendyoldan loris javou midnight parfümü 526 tl ye almişimdir ne güzel..
hasar nedeniyle iade edildi.. üzüldüm... 599 tl diyor bi daha nasıl alcam...
Aldığın parfümü hasar nedeniyle iptal ettirdiğinde, fiyatını yükseltmişler ya fırsatçılar onun için kızdımVaryemez niye kızdin ki.. o parfüm aldığım dün demişim 726 liralık alışveriş yaptığım...
526 lira para geri yüklenecek iptal oldu :)