Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıyorm da bu hafta herkesin gözü birincilikteeBen de bugün harcamadım hıh![]()
Geçen hafta çok fazla alışveriş yapmadım pazar alışverişi özellikle dönünce onu yaparım artı yoğurt mayalamam lazım benden birincilik olmaz sanırım bu haftaBakıyorm da bu hafta herkesin gözü birincilikteekıyasıya bir mücadele olacak
Fırsat verse sarıkız harcayacağız amaKimse harcama yapmayınca grubunda pek bir havası kalmadı sessizlik çöktü hshsh. Bosverin birikimleri harcayın gitsinnn![]()
![]()
Ben de yeni biri gelmiş herhalde dedimkızlar nickin dün degişti wilma ben.![]()
Ben de düşmez bu saatten sonra düşse de az düşer diyeyim de iyice düşsünGünaydınn.. Altına üfleyen kadın geldi![]()
annem kuşburnu marmelat yapmıştı yakında olsaydik verirdik.. çok güzel oluyor tadi.. her sene kuşburnulari toplayip yapar. çayı da çok güzel oluyor çok seviyorum.Okulda azıcık öğle yemeği yedim
Annemi alıp gün yerine bıraktım
Markete gittim ama marmelat hala gelmemiş dolayısıyla para harcamadım
Eve çıktım ocağa hemen tavuk ve de enginar koydum
Dinlenmeye geçtim ,bugün de böyle geçti![]()
Allah razı olsun canım benim kesenize bereket vermiş kadar oldunannem kuşburnu marmelat yapmıştı yakında olsaydik verirdik.. çok güzel oluyor tadi.. her sene kuşburnulari toplayip yapar. çayı da çok güzel oluyor çok seviyorum.