- 23 Ocak 2016
- 36.175
- 52.512
- 598
Düşsün de alalım inşallaharkadaşlar altin inanilmaz çok düştü..
benim üç günde harcanan toplam para 210+750= 960 tl![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşsün de alalım inşallaharkadaşlar altin inanilmaz çok düştü..
benim üç günde harcanan toplam para 210+750= 960 tl![]()
ben gram altının 5 bine düşmesini bekliyorum.Düşsün de alalım inşallah
Şuan ne kadar ki. 5 bine düşeceğini sanmıyorum benben gram altının 5 bine düşmesini bekliyorum.
Bugün 5777 tl yi gördü en düşükŞuan ne kadar ki. 5 bine düşeceğini sanmıyorum ben
Güzel düşmüş yaaBugün 5777 tl yi gördü en düşük
Ons 4026 oldu bir ara
Hiç düşeceğini sanmıyorum diyelim tersi oluyor çünküŞuan ne kadar ki. 5 bine düşeceğini sanmıyorum ben
EvetGüzel düşmüş yaa24 ayar dimi bu
24 ayar gram ne kadar şimdi bulamadımHiç düşeceğini sanmıyorum diyelim tersi oluyor çünküben pek düşeceğini sanmıyorum yani
![]()
Şimdiden 500 zarara girdim yarına kadar daha zarara girerim Allah'tan 1 gram aldım fazla olsaydı fazla üzülürdümEvet
Daha düşüş beklentisi var bazı dinlediğim ekonomistlere göre
Hayırlısı bakalım
kız satmazsin uzun vadeli olarak saklarsın bu altin belki yükselecek.. şu an düşüşe girdi yarin öbür gün yükselir..Şimdiden 500 zarara girdim yarına kadar daha zarara girerim Allah'tan 1 gram aldım fazla olsaydı fazla üzülürdüm![]()
Aynen aynen neyse ki altını uzun vadeli tutuyoruz her türlü kâr olur.kız satmazsin uzun vadeli olarak saklardin bu altin belki yükselecek.. şu an düşüşe girdi yarin öbür gün yükselir..
zaten geçen hafta çok jet yükseldi normal şeyler bunlar.
Aldıkların bereketli olsun canım22 Ekim bugünki harcamalar
Market 122.5 TL
Tost 360 TL
Süt 30 TL
Petshop 45 TL
Pazar 600 TL
Toplam 1.157.5 TL
Yok yahu uzun vadeli düşüneceksinŞimdiden 500 zarara girdim yarına kadar daha zarara girerim Allah'tan 1 gram aldım fazla olsaydı fazla üzülürdüm![]()
Sağol canım benimAldıkların bereketli olsun canım![]()