- 23 Ocak 2016
- 36.178
- 52.516
- 598
Bilmiyorum ki bakanlik şuan basımı birakmis satışı yasaklamış alım serbestmiş ama kuyumcular hâlâ satıyormuş diye yorumlarda okudum bizim son altın kaldı günde onu alaydık yahuŞuan açamıyorum sebebi neymiş peki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki bakanlik şuan basımı birakmis satışı yasaklamış alım serbestmiş ama kuyumcular hâlâ satıyormuş diye yorumlarda okudum bizim son altın kaldı günde onu alaydık yahuŞuan açamıyorum sebebi neymiş peki
sizin gün tam zamanında bitiyor desenee son 1 altını da bulursunuz ya hemen toplatmazlar elde olanları Mecbur satacaklarBilmiyorum ki bakanlik şuan basımı birakmis satışı yasaklamış alım serbestmiş ama kuyumcular hâlâ satıyormuş diye yorumlarda okudum bizim son altın kaldı günde onu alaydık yahu![]()
Gruba atmışlar ben de oradan gördüm sonuncu abla diyor 24 de kabul ederimsizin gün tam zamanında bitiyor desenee son 1 altını da bulursunuz ya hemen toplatmazlar elde olanları Mecbur satacaklar![]()
O ay ki farkını TL olarak geri versin sizeGruba atmışlar ben de oradan gördüm sonuncu abla diyor 24 de kabul ederim![]()
GünaydınGünaydın kızlar
Tık tık kimse yok mu ?![]()
Allah zihin açıklığı versin bütün kuzucuklaraGünaydınvar var buradayız çok şükür uyandık okula gittik öğretmenimiz
hamdolsun
![]()
ben bi kere bi ayda peişn olarak toplam 12 bin harcama yapmışım..Şahsen çok alışveriş yapmayı seviyorsan şu dönemde hiç kredi kartına bulaşma.
Ya da limitini en fazla 5 bin civarı yap.
Kurtulmak zor oluyor sonra.
Nerden biliyosun diye sormaaaaa![]()
Halı yıkama ve buhar makinesini annemle ortak kullanıyoruz. Koltuk, halı, yatak kullanışlı oluyor gerçektenben bi kere bi ayda peişn olarak toplam 12 bin harcama yapmışım..ne var ne yok harcadim.
şimdi de borca girdik. o zaman borç da yoktu tabi
sanal alışverişinden vazgeçemiyorum tam trendyol manyagimdir
kredi kart hiç almadim kullanmadim hiç de babamda bulaştirmadi eşim de ayni
Zaten büyük şeyler olursa eşim aliyor onda var kredikarti.. şükür zamaninda ödüyor:)
son zamanlard buhar +haliyıkama makinasina göz diktim yorumlari okudum bazilari memnun degil. vazgeçtim. araştiriyorum..
hem silme hem süpürme ikili olan philips aura şarjili süpürge almak istiyorum. araştiriyorum..
hangi markayı kullaniyorsunuz :)Halı yıkama ve buhar makinesini annemle ortak kullanıyoruz. Koltuk, halı, yatak kullanışlı oluyor gerçekten![]()
Koltuk yıkama bissellhangi markayı kullaniyorsunuz :)
Bende buhar Makinesi almayı çok istiyorum evime geçince inşallah alcam o zaman bi tur da ben detaylı danışırm sanaKoltuk yıkama bissell
Buhar pirantech
Olur tabi bilgilendiririm elimden geldiğinceBende buhar Makinesi almayı çok istiyorum evime geçince inşallah alcam o zaman bi tur da ben detaylı danışırm sana![]()
Evet canım yaa