• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Evde Pharmaton var osteocare vitamin takviyeleri var ama supradyn gibi değiller mesela şimdi ondan alınacak para harcanacak eşim alacak sanırım onu benden bekliyor ben de ondan bekliyorum 😂bu akşam diyor supradyn alacaktık biz dimi bişey demedim 😄

Kız hiç mi tereyağınız falan bitmiyor 😄 peynir yumurta napıyorsunuz aylık mı alıyorsunuz
Buzlukta 2.5 kilo tereyağ var
1 kilo dil peyniri
1 kilo kolot peyniri
1 kilo kaşar peyniri
350 gr olgunlaştırılmış inek peyniri var
Yumurtayı 30 lu koliyle alıyorum
Kasap alış verişini topluca alıyorum
Öyle işte
Evde yalnızım oğlanlar sık gelmiyorlar onlar da evde kalıyorlar 2 kardeş üniversitede malum ilk yılları değil

1 kilo dil peyniri
1 kilo kolot peyniri
1 kilo kaşar peyniri
Öyle işte
Evde yalnızım oğlanlar sık gelmiyorlar onlar da evde kalıyorlar 2 kardeş üniversitede malum ilk yılları değil
Kız bu peynir ne böyle 😄açık büfe kahvaltıya geleyim ben sana peynir en sevdiğim şeydir 🤤her peynirden var maşallah 😂

1 kilo dil peyniri
1 kilo kolot peyniri
1 kilo kaşar peyniri
Öyle işte
Ben böyle 2.5 kilo tereyağı alınca kurabiyelere de katıyorum çabuk bitiyor bu sefer ama az alınca kurabiyelere de az koyuyorum 😄

Kız bu peynir ne böyle 😄açık büfe kahvaltıya geleyim ben sana peynir en sevdiğim şeydir 🤤her peynirden var maşallah 😂
Gel tatlım gel
Benim çocukluğumda gençliğimde babam rahmetli tenekelerle kışlık peynir yaptırırdı 40 50 kg
Tabi o zamanlar müstakil ev , evin bahçesinde kiler olarak kullandığımız ocaklık vardı
Elmalar kasalarla patates şeker çuvalla alınırdı
Evde 4 kişiydik
Ablam evlenince 3 kişi kaldık
Babam vefat edince de annem apartman dairesine yerleşti
Ben atandım sonra evlendim vs derken şimdi apartman dairelerinde o kadar fazla yiyecek almıyorum

Gel tatlım gel
Benim çocukluğumda gençliğimde babam rahmetli tenekelerle kışlık peynir yaptırırdı 40 50 kg
Tabi o zamanlar müstakil ev , evin bahçesinde kiler olarak kullandığımız ocaklık vardı
Elmalar kasalarla patates şeker çuvalla alınırdı
Evde 4 kişiydik
Ablam evlenince 3 kişi kaldık
Babam vefat edince de annem apartman dairesine yerleşti
Ben atandım sonra evlendim vs derken şimdi apartman dairelerinde o kadar fazla yiyecek almıyorum
Kayınvalidemler hâlâ öyle peynir yaptırıyorlar o kadar çok kilo değil ama vakumlu poşetlerde buzluğa atıyor. Bizim yerimiz var patates çuvalla alsan cücük çıkarıyor gerek yok ki yer kaplıyor bi unu fazla alıyoruz biz büyük çuvalla zeytinyağı salça bu tarz şeyler stoklu bende

Kayınvalidemler hâlâ öyle peynir yaptırıyorlar o kadar çok kilo değil ama vakumlu poşetlerde buzluğa atıyor. Bizim yerimiz var patates çuvalla alsan cücük çıkarıyor gerek yok ki yer kaplıyor bi unu fazla alıyoruz biz büyük çuvalla zeytinyağı salça bu tarz şeyler stoklu bende
Ben ilk yıllar patatesi çuvalla almıştım dediğin gibi sıcaktan filizleniyor en güzeli kiloyla ihtiyacım kadar almak diyorum
Unu da çuvalla almıyorum en fazla 5 kiloluk alıyorum
Zira o da sıcakta böceklenebilecek malzeme
Ama şeker, ayçiçek yağı,zeytinyağı filan ben de stokluyorum

Ben ilk yıllar patatesi çuvalla almıştım dediğin gibi sıcaktan filizleniyor en güzeli kiloyla ihtiyacım kadar almak diyorum
Unu da çuvalla almıyorum en fazla 5 kiloluk alıyorum
Zira o da sıcakta böceklenebilecek malzeme
Ama şeker, ayçiçek yağı,zeytinyağı filan ben de stokluyorum
Unu da yazın az az alıyorum ben de böcekleniyor havalar çok sıcak artık

Unu da yazın az az alıyorum ben de böcekleniyor havalar çok sıcak artık
Çocukluğumuzda, gençliğimizde saklayacak serin yer vardı ve de elimizin altında toplu malzemelerin olması büyük kolaylıktı şimdi her yer market
Marketler ise sadece bakkaliye ürünlerini değil manav malzemelerini de satıyorlar kilo kilo almaya da gerek yok her yerde dijital teraziler iyiki var istediğimiz kadar almak büyük avantaj
Çocukluğumda haftada 1 kez ilçede pazar kurulurdu meyve sebze kilo kilo alınırdı mecburen şimdi her yerde maşaallah meyve sebze
2 tane semt pazarı kuruluyor onun dışında bazı sokak başlarında salı cumartesi günleri dışında da seyyar manavlar ürün getiriyorlar

Kızlar çok para harcamayın bakalım 🤣🤣🤣

Gün bitsin bugün ne yaptığımın hesabını veririm 🤣🤣

Back
X