- 6 Ağustos 2010
- 41.011
- 73.717
- 1.123
Ben de para harcamadımBugün de para harcamadım kızlar.
Market alışverişi yapmam lazım ama acil bir şey yok, haftaiçi yaparım muhtemelen
Sanırım 1 ay daha para harcamam
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de para harcamadımBugün de para harcamadım kızlar.
Market alışverişi yapmam lazım ama acil bir şey yok, haftaiçi yaparım muhtemelen
Kız hiç mi tereyağınız falan bitmiyorBen de para harcamadım
Sanırım 1 ay daha para harcamam![]()
Buzlukta 2.5 kilo tereyağ varKız hiç mi tereyağınız falan bitmiyorpeynir yumurta napıyorsunuz aylık mı alıyorsunuz
Kız bu peynir ne böyleBuzlukta 2.5 kilo tereyağ var
1 kilo dil peyniri
1 kilo kolot peyniri
1 kilo kaşar peyniri
350 gr olgunlaştırılmış inek peyniri var
Yumurtayı 30 lu koliyle alıyorum
Kasap alış verişini topluca alıyorum
Öyle işte
Evde yalnızım oğlanlar sık gelmiyorlar onlar da evde kalıyorlar 2 kardeş üniversitede malum ilk yılları değil
Ben böyle 2.5 kilo tereyağı alınca kurabiyelere de katıyorum çabuk bitiyor bu sefer ama az alınca kurabiyelere de az koyuyorumBuzlukta 2.5 kilo tereyağ var
1 kilo dil peyniri
1 kilo kolot peyniri
1 kilo kaşar peyniri
350 gr olgunlaştırılmış inek peyniri var
Yumurtayı 30 lu koliyle alıyorum
Kasap alış verişini topluca alıyorum
Öyle işte
Evde yalnızım oğlanlar sık gelmiyorlar onlar da evde kalıyorlar 2 kardeş üniversitede malum ilk yılları değil
Gel tatlım gelKız bu peynir ne böyleaçık büfe kahvaltıya geleyim ben sana peynir en sevdiğim şeydir
her peynirden var maşallah
![]()
Kayınvalidemler hâlâ öyle peynir yaptırıyorlar o kadar çok kilo değil ama vakumlu poşetlerde buzluğa atıyor. Bizim yerimiz var patates çuvalla alsan cücük çıkarıyor gerek yok ki yer kaplıyor bi unu fazla alıyoruz biz büyük çuvalla zeytinyağı salça bu tarz şeyler stoklu bendeGel tatlım gel
Benim çocukluğumda gençliğimde babam rahmetli tenekelerle kışlık peynir yaptırırdı 40 50 kg
Tabi o zamanlar müstakil ev , evin bahçesinde kiler olarak kullandığımız ocaklık vardı
Elmalar kasalarla patates şeker çuvalla alınırdı
Evde 4 kişiydik
Ablam evlenince 3 kişi kaldık
Babam vefat edince de annem apartman dairesine yerleşti
Ben atandım sonra evlendim vs derken şimdi apartman dairelerinde o kadar fazla yiyecek almıyorum
Ben ilk yıllar patatesi çuvalla almıştım dediğin gibi sıcaktan filizleniyor en güzeli kiloyla ihtiyacım kadar almak diyorumKayınvalidemler hâlâ öyle peynir yaptırıyorlar o kadar çok kilo değil ama vakumlu poşetlerde buzluğa atıyor. Bizim yerimiz var patates çuvalla alsan cücük çıkarıyor gerek yok ki yer kaplıyor bi unu fazla alıyoruz biz büyük çuvalla zeytinyağı salça bu tarz şeyler stoklu bende
Unu da yazın az az alıyorum ben de böcekleniyor havalar çok sıcak artıkBen ilk yıllar patatesi çuvalla almıştım dediğin gibi sıcaktan filizleniyor en güzeli kiloyla ihtiyacım kadar almak diyorum
Unu da çuvalla almıyorum en fazla 5 kiloluk alıyorum
Zira o da sıcakta böceklenebilecek malzeme
Ama şeker, ayçiçek yağı,zeytinyağı filan ben de stokluyorum
Çocukluğumuzda, gençliğimizde saklayacak serin yer vardı ve de elimizin altında toplu malzemelerin olması büyük kolaylıktı şimdi her yer marketUnu da yazın az az alıyorum ben de böcekleniyor havalar çok sıcak artık
En güzeliBen de sebzeyi meyveyi sayılı alıyorum.
Hem taze oluyor hem de ziyan olmamış oluyor![]()
Büyük gün sabırsızlıkla bekliyorumKızlar çok para harcamayın bakalım
Gün bitsin bugün ne yaptığımın hesabını veririm![]()
merhaba teşekkür ederim canımBüyük gün sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Yeni gördüm senin başka bir topik daha var biirkim üzerine sen baya kidemlisin bu birikim işinde çok takdir ettim gerçekten![]()
Çok iyi motivasyon ama darısı başımızamerhaba teşekkür ederim canım
15 yıldır kadınlar kulübünde birikim yatırım amaçlı yazıyorum kendimce