- 23 Ocak 2016
- 36.302
- 52.775
- 598
Ya onun beyazlar sakallar bile beyazladıInsanın kendini bilmesi ne güzel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya onun beyazlar sakallar bile beyazladıInsanın kendini bilmesi ne güzel![]()
Aferin sana kızYa onun beyazlar sakallar bile beyazladı![]()
Kız sarı var sarı varBenim tipime sarı hiç gitmez ya
Cennet mahallesi sultan gibi olurum![]()
Kocam lazım banaAferin sana kız![]()
Şu an hiç cesaret edememKız sarı var sarı var
Zaten bir kere cesaret et bağımlı olacaksın hiç cesaret etme en iyisiŞu an hiç cesaret edemembelki sonra
benimde genetik... annemde babamda var..Benim saçlarım babama çekmiş babamın bembeyaz annemin şurda 5 yıldır beyazlar başladı eşime akşam gösteriyorum bak beyazlarıma ok işaretiyle kendini gösteriyor nasıl da biliyor ama ya![]()
Kaynanamın da bembeyaz saçları ama çok güzel ben beyazı seviyorum yabenimde genetik... annemde babamda var..
kaynanamda hiç yok maşallah simsiyah 57 yaşında..
eşimde hiç yok maşaallah yaa.gören adam 25 saniyor bekar sanmiş geçen gün birisi demiş
olum sen bekar misin diye.
eşimde gülmüş amca ben 11 yıldı evliyim çocuğum var demiş Amca şok![]()
Bencede al köşeye at.Yine artıyor bugün gün altınını yapayım kesin artar.
Şuan çok iyi 5542 gösteriyor ben geçen 5240 dan yapmıştım ondan sonra çok artmıştı bugün yapicam ben de inşallahBugün annem için altın alacaktık öğleden sonraya kaldı ama hemen almak lazım![]()
9550 tl den aldık çeyreği
5820 tl den 8 gram 24 ayar altın aldım
Allah bol bereket versin kazançlarımıza![]()
Önce Trendyolu sil lazım oldukça yükle. Sonra altın alanlara bak sürekli ne güzel Birikim yapıyorlar diye söylenmaşallah kesenize bereket:)
ben trendyoldan bişey alcaktim vazgeçtim.. sürekli sanal alışveriş yapma bagimliliğim var nasıl kurtulabilirim![]()
Almayarakmaşallah kesenize bereket:)
ben trendyoldan bişey alcaktim vazgeçtim.. sürekli sanal alışveriş yapma bagimliliğim var nasıl kurtulabilirim![]()
Almamaya çalış bak ben iki tane alacak olduğum şeyi almaktan vazgeçtimmaşallah kesenize bereket:)