- 6 Ağustos 2010
- 41.043
- 73.812
- 1.123
Allah razı olsun canımBol bereketli olsun, kizlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canımBol bereketli olsun, kizlar![]()
Kız niye silelim yahu uygulamalar dursunÖnce Trendyolu sil lazım oldukça yükle. Sonra altın alanlara bak sürekli ne güzel Birikim yapıyorlar diye söylen![]()
Bence de dursunKız niye silelim yahu uygulamalar dursun![]()
Bende de bir sürü var indirim de hiç takip etmem ne lazımsa bütün siteleri dolaşır hangisinde uygunsa oradan alırım öyle özellikle ne indirim var diye girip bakmamBence de dursun
Kaç tane uygulama var telefonumda günde kaç tane mesaj geliyor bakmıyorum bile![]()
kız bak uygulamaları silmeyerek altın alıyorlarÖnce Trendyolu sil lazım oldukça yükle. Sonra altın alanlara bak sürekli ne güzel Birikim yapıyorlar diye söylen![]()
Ben de öyleyimBende de bir sürü var indirim de hiç takip etmem ne lazımsa bütün siteleri dolaşır hangisinde uygunsa oradan alırım öyle özellikle ne indirim var diye girip bakmam
bende o siteler yokBende de bir sürü var indirim de hiç takip etmem ne lazımsa bütün siteleri dolaşır hangisinde uygunsa oradan alırım öyle özellikle ne indirim var diye girip bakmam
Bazıları gerçekten tutamıyor kendini lazım veya değil gerekli gereksiz Yeter ki biraz hoşuna gitsin He-men alışveriş yapar. Belki aselicca da öyledir dedim silsin insanın baktıkça sepeti doldurasii geliyorKız niye silelim yahu uygulamalar dursun![]()
Ee hangi siteler var sende bi Trendyol mu?bende o siteler yokmasallsh sana
Evet sanırım öyle Instagramda linklere tıklayıp alan dolu ben biraz minimalciyim belki ondan alışveriş çok yapmıyorum gerçi ayakkabı ve çantada pek minimal kalamıyorum ben deBazıları gerçekten tutamıyor kendini lazım veya değil gerekli gereksiz Yeter ki biraz hoşuna gitsin He-men alışveriş yapar. Belki aselicca da öyledir dedim silsin insanın baktıkça sepeti doldurasii geliyor![]()
Varsın sonuncu ol belki zamanla sende biraz gaza gelirsin bi bakmissn Birikim yapmaya başlamışsnKızlar merhaba, sizi uzun zamandan beri takip ediyorum, birikim konusundaki çabalarınızı takdir ediyorum. Ben de elimden geldiğince altın biriktirmeye çalışıyorum amacım ev almak ancak aynı zamanda alışveriş bağımlısıyım, bir şeyler alıp giymek ve sürekli yenilemek beni çok mutlu ediyor ne yapsam da bu tutkumdan vazgeçemiyorum. Ben birikim yarışmasina katilamayacagim, zira hep sonuncu olmaktan korkuyorum
Sonuncu benim ondan önceki rakamı seç lütfenKızlar merhaba, sizi uzun zamandan beri takip ediyorum, birikim konusundaki çabalarınızı takdir ediyorum. Ben de elimden geldiğince altın biriktirmeye çalışıyorum amacım ev almak ancak aynı zamanda alışveriş bağımlısıyım, bir şeyler alıp giymek ve sürekli yenilemek beni çok mutlu ediyor ne yapsam da bu tutkumdan vazgeçemiyorum. Ben birikim yarışmasina katilamayacagim, zira hep sonuncu olmaktan korkuyorum
Birinci sonuncu ne farkeder canım önemli olan birikim topiklerinden feyiz almakKızlar merhaba, sizi uzun zamandan beri takip ediyorum, birikim konusundaki çabalarınızı takdir ediyorum. Ben de elimden geldiğince altın biriktirmeye çalışıyorum amacım ev almak ancak aynı zamanda alışveriş bağımlısıyım, bir şeyler alıp giymek ve sürekli yenilemek beni çok mutlu ediyor ne yapsam da bu tutkumdan vazgeçemiyorum. Ben birikim yarışmasina katilamayacagim, zira hep sonuncu olmaktan korkuyorum