Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Kızlar merhaba, sizi uzun zamandan beri takip ediyorum, birikim konusundaki çabalarınızı takdir ediyorum. Ben de elimden geldiğince altın biriktirmeye çalışıyorum amacım ev almak ancak aynı zamanda alışveriş bağımlısıyım, bir şeyler alıp giymek ve sürekli yenilemek beni çok mutlu ediyor ne yapsam da bu tutkumdan vazgeçemiyorum. Ben birikim yarışmasina katilamayacagim, zira hep sonuncu olmaktan korkuyorum

Bazıları gerçekten tutamıyor kendini lazım veya değil gerekli gereksiz Yeter ki biraz hoşuna gitsin He-men alışveriş yapar. Belki aselicca da öyledir dedim silsin insanın baktıkça sepeti doldurasii geliyor 😂😂
Evet sanırım öyle Instagramda linklere tıklayıp alan dolu ben biraz minimalciyim belki ondan alışveriş çok yapmıyorum gerçi ayakkabı ve çantada pek minimal kalamıyorum ben de

Kızlar merhaba, sizi uzun zamandan beri takip ediyorum, birikim konusundaki çabalarınızı takdir ediyorum. Ben de elimden geldiğince altın biriktirmeye çalışıyorum amacım ev almak ancak aynı zamanda alışveriş bağımlısıyım, bir şeyler alıp giymek ve sürekli yenilemek beni çok mutlu ediyor ne yapsam da bu tutkumdan vazgeçemiyorum. Ben birikim yarışmasina katilamayacagim, zira hep sonuncu olmaktan korkuyorum
Varsın sonuncu ol belki zamanla sende biraz gaza gelirsin bi bakmissn Birikim yapmaya başlamışsn 😍
Benimde amacım ev almak onun için katıldım inşallah herkes gönlündeki evi en kısa zamanda alır 🙏🙏

Sonuncu benim ondan önceki rakamı seç lütfen :KK70: sondan iki rakamı yarışırız gel 🤭ben de yeni bir şeyler alıp giymeyi çok seviyorum bendensin🤩

Birinci sonuncu ne farkeder canım önemli olan birikim topiklerinden feyiz almak
15 yıl önce başladım ben birikim topiklerini takip etmeye
Allah'a çok şükür karşıma çıkmış bu topikler
Kesinlikle farkındalık oluşturmada çok etkili

Son düzenleme:
Back
X