- 20 Mayıs 2024

- 1.703

- 8.931

- 78

Evet gerçekten zamanın hızına yetişmek imkansızKzılar yarışmaya başlayalı haftalar çok hızlı geçmiyo mu sizce de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gerçekten zamanın hızına yetişmek imkansızKzılar yarışmaya başlayalı haftalar çok hızlı geçmiyo mu sizce de
Ekleme 3 litre de süt aldım 105 TL den toplam 1827.25 TLBugün toplam 1722.25 TL harcamışım gıda kermesi vardı orada görevliydim 180 TL harcama yapmışım iki farklı market alışverişi toplamı 1552.25 TL toplamda 1722.25 TL
Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versinBugün harcama yapmadım, evdeydim
Hastayım, dinleniyorum![]()
Amin ablacığım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, Allah şifalar versin
Ben fiziki olarak alıyorum canımSizler altınlarınızı fiziki mi alıyorsunuz? Ben bankadan alıyorum ama pek de hoşlanmıyorum bu durumdan
Bir de haftalık harcamaları pazartesi-pazar arası hesaplıyoruz değil mi![]()
Bende fiziki alıyorum banka da al sat arası çok fazla.Sizler altınlarınızı fiziki mi alıyorsunuz? Ben bankadan alıyorum ama pek de hoşlanmıyorum bu durumdan
Ben de fiziki alıyorum hep. Haftalık yarışı pazartesiden pazara yapıyoruz evetSizler altınlarınızı fiziki mi alıyorsunuz? Ben bankadan alıyorum ama pek de hoşlanmıyorum bu durumdan
Ben fiziki ve bankadan alıyorumSizler altınlarınızı fiziki mi alıyorsunuz? Ben bankadan alıyorum ama pek de hoşlanmıyorum bu durumdan
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinBugün harcama yapmadım, evdeydim
Hastayım, dinleniyorum![]()
Allah bereket versin öyle demeBen fiziki ve bankadan alıyorum
Hatta geçen gün yüklü bi alım yaptım
746 tl lik alımım var
Geçmiş olsun bu arada