- 23 Ocak 2016
- 36.580
- 53.330
- 598
Azcık harca yahu o kadar da olmaz yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azcık harca yahu o kadar da olmaz yani
Benim oğlanları buraya geldiklerinde inan dışarıya çıkaramıyorumDışarıda bazen yemek lazım ya evdekine benzemiyor onun da tadı ve yeri başka![]()
abla aşırı özendim sana maşallahKızım ben varyemezim ismimin hakkını veriyorum
Şaka bir yana ev kira değil, küçük ve ekonomik hayatın günümüz şartlarına göre oldukça iyi durumda olduğu bir ilçedeyim
Bir de ayıptır söylemesi mutfak konusunda kendimi geliştirdim malzemeyi alır evde kendim yaparım birçok şeyi örnek dünkü katmerler vs gibi
Dışarda kişi başı 500 tl lik yemek yemektense kasaba gidip 3000 tl lik çeşitli et alıp evde bilmem kaç öğünlük yemek çıkarmak bana her konuda daha mantıklı gelir![]()
Tatlım bu 1 kişilik harcama bedeli normalabla aşırı özendim sana maşallah
Bence de yaa ayıp bir şey bi de. Şakkadanak 400ü düşürüyorlar. Bence trendyolun fiyat düşünce müşteriyi koruması lazım ya da kupon vs. Olabilir bir şekilde açığını kapatması gerek. Enflasyon ekonomisinde bir şeye fazla fiyat vermek saçma oluyorHemen hemen400 indirim oluyorsa hep yapsınlar canım bu ne pahalılık öyle.
Ohh afiyet olsunherşey ateş pahası olmaya başladı gene ne yazık ki
Harcıyorum, önceden de çok harcadımAzcık harca yahu o kadar da olmaz yani![]()
Doğru haklısın kıyafet konusunda ben de biraz doyuma ulaştım. Sadaka ve zekat zaten bu yükümlülüklere dikkat ediyoruz inancımız gereği hamdolsunHarcıyorum, önceden de çok harcadım
Şimdi ne alayım ben dolapta bir sürü kıyafet var
Bir sürü eşarp
Kışlık kaban alayım desem geçen yıl 2 tanesini başkasına verdiğim halde 5 tane var
Botlar 4 tane geçen yıl 2 tanesini çöp kenarına bıraktığım halde
6 tane spor ayakkabısı ben beden eğitimi öğretmeni filan değilim Allah'tan
Bir de çocukların babalarının evinde bir sürü giysi ve ayakkabı bot çizme çanta vs bırakıp geldiğim halde
Benim bu konuda sadeleşmem lazım
Bir de yaş itibariyle bazı şeylere para harcama konusunda doyuma ulaştığımı hissediyorum
Bazı şeylere kat kat para vermektense zekat sadaka vermek
Harcama konusunda ise altına yatırım yapmak mantıklı geliyor
Yaşla birlikte bakış açımın da değiştiğini hissediyorum
Warren Buffett 'in dediği gibi "eğer ihtiyacın olmayan şeyleri satın alırsan bir gün ihtiyacın olanları satmak zorunda kalırsın "Doğru haklısın kıyafet konusunda ben de biraz doyuma ulaştım. Sadaka ve zekat zaten bu yükümlülüklere dikkat ediyoruz inancımız gereği hamdolsun
çok doğru söz.Warren Buffett 'in dediği gibi "eğer ihtiyacın olmayan şeyleri satın alırsan bir gün ihtiyacın olanları satmak zorunda kalırsın "
Ben de "Eldeki altın dövizi paraya çevirebiliriz her an ama evdeki eşyayı çok zor" derim
Bu da varyemez sözü![]()
Tatlım ben sizlerin harcamalarını çok görmüyorum inanBen de giyim çanta konusunda sınır koymam lazım kendime, bir türlü doyuma ulaşamadım.
Bugün trendyoldan 913 tl alışveriş yaptım.
Geçen gün sipariş ettiğim siyah ince fitilli kadife gömleğim geldi, çok güzel beğendim.
Gözüm doymuyor. Varyemez tebrikler canım, ilgiyle takip ediyorum harcama disiplinini.
Şuan ben de gömleğini merak etmiş durumdayım bende de bir gömlek takıntısı var geçen kış 3 tane oversize model gömlek almışım sayılı giydimBen de giyim çanta konusunda sınır koymam lazım kendime, bir türlü doyuma ulaşamadım.
Bugün trendyoldan 913 tl alışveriş yaptım.
Geçen gün sipariş ettiğim siyah ince fitilli kadife gömleğim geldi, çok güzel beğendim.
Gözüm doymuyor. Varyemez tebrikler canım, ilgiyle takip ediyorum harcama disiplinini.
Dolaplar istif istif oluyordur o da kötü bak benim bir ara öyleydi azalttım dolaplarda yer açıldıişte ben ihtiyaci olmayan şeye alip evde bekletiyorum. minimalistten çoook uzagim...
ölece duruyor..
satış felan yapmadim
ben çok isrifçiyimdir.Varyemez
Maşallah komşum olabilir misinKızım ben varyemezim ismimin hakkını veriyorum
Şaka bir yana ev kira değil, küçük ve ekonomik hayatın günümüz şartlarına göre oldukça iyi durumda olduğu bir ilçedeyim
Bir de ayıptır söylemesi mutfak konusunda kendimi geliştirdim malzemeyi alır evde kendim yaparım birçok şeyi örnek dünkü katmerler vs gibi
Dışarda kişi başı 500 tl lik yemek yemektense kasaba gidip 3000 tl lik çeşitli et alıp evde bilmem kaç öğünlük yemek çıkarmak bana her konuda daha mantıklı gelir![]()
Komşun olabilir miyim demem gerekti sanırımKızım ben varyemezim ismimin hakkını veriyorum