• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Niloyatospik bu gömleği aldım. Bu tabi mankendeki duruşu😭

Eklentiler

• 1000014763.webp
    1000014763.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 61

Eklentiler

• 20251105_194546.webp
    20251105_194546.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 50
Çamaşır makinemin değişmesi gerekiyor aslında yıkama olarak hiçbir sorunu yok 15 yıldır kullanıyorum ama dış boyası çok attı ilk defa Arçelikten böyle bir şikayet yaşıyoruz eşime kalsa hemen alacak makine ama ben biraz daha almayalım diyorum hazır altın düşmüşken altın almak lazım
makina iyiyse degiştirme bence benimde vardi vesteldi ama çok iyi yıkanıyordu çok memnudum sonra degiştirdim samsung aldım hiç de memnun degilim 3 sene ıkdu güzel yıkanmıypr samsungu hiç tavsiye etmem anneminde samsung 1 yıl olmadan çok ses cıkarmays başlamiş memnun kalmadi bana sormadan almişlardı

Niloya nokta atışı yapmış 😂😂 varyemez gerçekten işini hakkıyla yapıyorsun yani ihtiyaçtan ziyade zevk alıyorsun bu birikim işinden onu çok net anladım 😍😍😍😍
Evet canım 😘

Malum söz uçar yazı kalır
Hatta 2 tane defterim 1 tane ajandam var
1 defteri aylık nakit ve kartla olan harcamaları yazıyorum
Diğer deftere gelir (ekders maaş kira )
Gider (sabit gider kalemleri) şeklinde yazıyordum

Ajanda altın birikimlerimi hangi tarihte kaç tl den kaç gram aldım şeklinde not alıyorum

makina iyiyse degiştirme bence benimde vardi vesteldi ama çok iyi yıkanıyordu çok memnudum sonra degiştirdim samsung aldım hiç de memnun degilim 3 sene ıkdu güzel yıkanmıypr samsungu hiç tavsiye etmem anneminde samsung 1 yıl olmadan çok ses cıkarmays başlamiş memnun kalmadi bana sormadan almişlardı
Yok yine Arçelik alacağız eşim hep uygun markalardan yanadır ama benim Arçelik takıntımı biliyor makinemi yine aynı marka alacakmış😄mecbur değişmesi gerekiyor beyazlara makineden çıkarırken pas değiyor

Yok yine Arçelik alacağız eşim hep uygun markalardan yanadır ama benim Arçelik takıntımı biliyor makinemi yine aynı marka alacakmış😄mecbur değişmesi gerekiyor beyazlara makineden çıkarırken pas değiyor
Pas diyene kadar
Sakın değiştirme bozulana kadar kullan diyecektim ama pas dedin o zaman işler değişti
Yenisini al gitsin canım😘

Evet canım 😘

Malum söz uçar yazı kalır
Hatta 2 tane defterim 1 tane ajandam var
1 defteri aylık nakit ve kartla olan harcamaları yazıyorum
Diğer deftere gelir (ekders maaş kira )
Gider (sabit gider kalemleri) şeklinde yazıyordum

Ajanda altın birikimlerimi hangi tarihte kaç tl den kaç gram aldım şeklinde not alıyorum
Maşallah gerçekten şapka çıkartılır buna :KK73:

Back
X