• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Bütün ihtiyaçlarımı kasıma ötelemiştim, yumuşatıcı, deterjan ve temizlik malzemesi aldım ona 2200 lira verdim meşhur appten. Daha sonra yakın arkadaşımın bebeği için bebek çeyizi yapıyorum 6500 tl kadar ona harcadım kıyafetinden mustelalarına kadar hala daha alınacak 1-2 favorim duruyor yerinde.Eşime 2 tane eşfofman takımı ve pijama aldım kendimede 1 sweatsihrt ve iç çamaşırı yazdıkça farkediyorum ipin ucunu kaçırdığımı hemde kasımı yarılamamışken. :(

45 bin param geldi alacağım vardı 25 binini hemen gümüş hesabıma aktardım eşim tazminat alacak önümüzdeki hafta üstüne ekleyip bir bilezik niyetine girdim. Dik süpürgemi yıkarken ayağına su kaçırmışım kısa devre yapıyor ona da ayak alacağım komple değiştiremem çok para bir de ev eşyalarının bana hizmet etmesi gerek diye düşünüyorum hep o ıvır zıvırlar için borçlanasım gelmiyor.

Bütün ihtiyaçlarımı kasıma ötelemiştim, yumuşatıcı, deterjan ve temizlik malzemesi aldım ona 2200 lira verdim meşhur appten. Daha sonra yakın arkadaşımın bebeği için bebek çeyizi yapıyorum 6500 tl kadar ona harcadım kıyafetinden mustelalarına kadar hala daha alınacak 1-2 favorim duruyor yerinde.Eşime 2 tane eşfofman takımı ve pijama aldım kendimede 1 sweatsihrt ve iç çamaşırı yazdıkça farkediyorum ipin ucunu kaçırdığımı hemde kasımı yarılamamışken. :(
Ama bebişe hediyelik almışsın bir sürü, o da özel bir şey ve tek seferlik bence üstüne varma canım🥰

günaydınn
sabah harcaması Trendyol 657 tl oda nemlendiricisi / difüzörü ile gıda termometresi aldım.
1150 tl esansiyel yağ aldım. ilk defa portakal kabuğu, nane yağı aldım. lavanta almıştım daha önceden, yine ondan aldım ama başka markaydı
toplam bugünlük 1807 tl harcamışım
istek ve ihtiyaçlarımı ayırt etmek benim için zor :( belki üç esansiyel yağa ihtiyacım yok ama üçü de çok güzel kokuyordur eminim. bazen daha az kaliteli olanları vileda suyuna birkaç damla damlatıyorum. ev de mis kokuyor 😍
Oda nemlendirici memnun kalacak mısın bakalım çok çeşit var ben de bakıyorum bu ara kışın kızımın burnu tıkanıyor geceleri

Ben fresh kokuyu da seviyorum
Bebek kolonyası gibi kokuları da seviyorum
Bazen sert kokuları da seviyorum

Ben hemen hemen bütün kokuları seviyorum yaaa 🤣🤣🤣🤣
Ben de çoğu kokuyu seviyorum eşim bir koli oda parfümü almış şu makineye takılanlardan o baştan sevdiklerini taktı şimdi en sona beğenmedikleri kaldı aslında o beğenmedikleri çok güzel kokuyor böyle tarçın mıdır nedir bakmadım ambalaja ama değişik bir hava katıyor salona

Back
X