- 3 Haziran 2015
- 37.166
- 120.205
- 798
- 36
bende kiraz çiçegi kokusınuMesela rebul aqua kolonyanın kokusuna seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kiraz çiçegi kokusınuMesela rebul aqua kolonyanın kokusuna seviyorum
Hahahaha niloyayi da gördüm evet harcamalar almış başını gidiyor şu yarın gece bi an önce gelse de bilsek kim şampiyon
Onu da kullandımevet bende öyleyim erkek parfümden avon blue vardi muhtiş o aşık olmuşım bekarken lise yıllarda ben abimin parfümü sıkıp okula gittigim olmuştu ahaha![]()
Şimdiden kafadan 10bin tlHahahaha niloyayi da gördüm evet harcamalar almış başını gidiyor şu yarın gece bi an önce gelse de bilsek kim şampiyon
Haftaya senin harcamaları merakla bekliyorum![]()
Maşallah maşallah bence de birincilik senin olacaktır HaftayaŞimdiden kafadan 10bin tl
Ama 6500 ü oğlanlara çay kahve parası![]()
Evet tatlım sondan 1.lik haftaya bendeMaşallah maşallah bence de birincilik senin olacaktır Haftaya![]()
Ama bebişe hediyelik almışsın bir sürü, o da özel bir şey ve tek seferlik bence üstüne varma canımBütün ihtiyaçlarımı kasıma ötelemiştim, yumuşatıcı, deterjan ve temizlik malzemesi aldım ona 2200 lira verdim meşhur appten. Daha sonra yakın arkadaşımın bebeği için bebek çeyizi yapıyorum 6500 tl kadar ona harcadım kıyafetinden mustelalarına kadar hala daha alınacak 1-2 favorim duruyor yerinde.Eşime 2 tane eşfofman takımı ve pijama aldım kendimede 1 sweatsihrt ve iç çamaşırı yazdıkça farkediyorum ipin ucunu kaçırdığımı hemde kasımı yarılamamışken.![]()
İncir çiçeği de çok güzelbende kiraz çiçegi kokusınu![]()
1 hafta boyunca kredi kartıyla ya da nakit olarak ne harcadıysak onu yazıyoruz canımBu arada kredi kart borcumuzu da yazıyor muyuz eğer öyleyse ben birinciyim ama sondan :)
He şöyle şükürler olsun yahuGünaydın hanımlar
Dün 3.800 TL e harcamışm bu haftanın sondan birincisi beniimm galiba![]()
Sonda ben birinciyimBu arada kredi kart borcumuzu da yazıyor muyuz eğer öyleyse ben birinciyim ama sondan :)
Oda nemlendirici memnun kalacak mısın bakalım çok çeşit var ben de bakıyorum bu ara kışın kızımın burnu tıkanıyor gecelerigünaydınn
sabah harcaması Trendyol 657 tl oda nemlendiricisi / difüzörü ile gıda termometresi aldım.
1150 tl esansiyel yağ aldım. ilk defa portakal kabuğu, nane yağı aldım. lavanta almıştım daha önceden, yine ondan aldım ama başka markaydı
toplam bugünlük 1807 tl harcamışım
istek ve ihtiyaçlarımı ayırt etmek benim için zorbelki üç esansiyel yağa ihtiyacım yok ama üçü de çok güzel kokuyordur eminim. bazen daha az kaliteli olanları vileda suyuna birkaç damla damlatıyorum. ev de mis kokuyor
![]()
Ben de çoğu kokuyu seviyorum eşim bir koli oda parfümü almış şu makineye takılanlardan o baştan sevdiklerini taktı şimdi en sona beğenmedikleri kaldı aslında o beğenmedikleri çok güzel kokuyor böyle tarçın mıdır nedir bakmadım ambalaja ama değişik bir hava katıyor salonaBen fresh kokuyu da seviyorum
Bebek kolonyası gibi kokuları da seviyorum
Bazen sert kokuları da seviyorum
Ben hemen hemen bütün kokuları seviyorum yaaa![]()
10.880 den selamlarBen bu hafta ne kadar harcadığımı pardon harcamadığımı yazarım![]()