- 28 Şubat 2014
- 4.010
- 3.839
- 333
Kullanıyorum neredeyse sadece onu kullanıyorum büyütmeden toparlıyor çok memnunumLotus kullanıyo musunuz? Toparlıyor mu memeleri?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanıyorum neredeyse sadece onu kullanıyorum büyütmeden toparlıyor çok memnunumLotus kullanıyo musunuz? Toparlıyor mu memeleri?
Kizz maşallahİyi Akşamlar Kızlar haftalık harcamam 8 bin :)
aynı bedendeyiz benim memişlerim çook affedersin sumo güreşi gibi oldu bayadir sütyen takmıyorum90 95 değişiyor şu an. Hep emzirme ve anne sütyeni kullanıyorum. Şöyle kaliteli birşey almayı düşünmüştüm
İyi akşamlar ayyy biz senle yarışacağız gibi duruyor benim de 9 bin civarı galibaİyi Akşamlar Kızlar haftalık harcamam 8 bin :)
Gece yatarken bile takarım kız sütyen takmıyorsan ne takıyorsunaynı bedendeyiz benim memişlerim çook affedersin sumo güreşi gibi oldu bayadir sütyen takmıyorum![]()
Aminn aminnnKizz maşallah![]()
Pazar geceleri yazıyoruz haftalık toplam harcamayı
Sen ve Niloya sayesinde birinci olcaz inşallah Allah sizden razı olsun![]()
![]()
hiç bişeyGece yatarken bile takarım kız sütyen takmıyorsan ne takıyorsun
Ayy sabırsız ben :) benimki kredi kartı borcum çok geldi :))Kizz maşallah![]()
Pazar geceleri yazıyoruz haftalık toplam harcamayı
Sen ve Niloya sayesinde birinci olcaz inşallah Allah sizden razı olsun![]()
![]()
8942 artı kızıma verdiğim 300 TL harçlıkla birlikte bu hafta toplamda 9242 TLKızlar ben hesabı yanlış yapmışım Kasım ayında toplam 10880 olmuş 2 gün düşülecek buradanama yine sonuncuyum tabii
![]()
Şuan bir sporcu tayt bakıyorum onu almamak için zor tutuyorum kendimiAyy sabırsız ben :) benimki kredi kartı borcum çok geldi :))
Ben dedim sondan birinciyim diye :))İyi akşamlar ayyy biz senle yarışacağız gibi duruyor benim de 9 bin civarı galiba
Kız bari sporcu atlet giy büstiyer giy onlar çok rahat ped de var içinde onların yazın çok tercih ediyorumhiç bişeyatlet giyiyorum o kadar belli etmeyen kadar şalımla kapatıyorum
![]()
İkincisinBen dedim sondan birinciyim diye :))
benim de çok var almak istediğim son çare kartı sildimŞuan bir sporcu tayt bakıyorum onu almamak için zor tutuyorum kendimi![]()
Yeniden girersin bilgileribenim de çok var almak istediğim son çare kartı sildim
Aldıklarını güle güle kullanİkincisin9242 oldu benim hesapladım
Teşekkür ederimAldıklarını güle güle kullan
İşte kendi kendime meydan okuyorum bir girersem çıkmam :))Yeniden girersin bilgileri![]()