- 6 Ağustos 2010
- 41.377
- 74.710
- 1.123
Afiyet şifa olsun canımEvet ailecek geldik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet şifa olsun canımEvet ailecek geldik![]()
Kafanda kalanları yaz tadı olsun yarışmanınBugün trendyoldan 2250 liralık alisveris yaptım.bu hafta benim çok karışık harcamalarım oldu kızlar, hesaplayamadim kafam hesap kaldırmıyor ben bu hafta yarışmaya katilmayayim![]()

Bundan sonra istersen alış veriş yaptığın zaman mutlaka not alKızlar ben tek tek toplayıp ince hesap yapamadım ama 4500 ila 5000 arası bir meblağ harcadığını düşünüyorum
İki defa pazara gittim aşağı yukarı orada 1000 lira harcamisimdir, bugün markette 500 lira harcadım, geçen gün de 400 lira harcamistim.. trendyolda da 3000 küsür harcadım.
Ekmek sigara vs dahil edersem düz hesap 5000 lira harcadim![]()
Bende çok seviyorum hesap kitapBundan sonra istersen alış veriş yaptığın zaman mutlaka not al
Nereye ne kadar harcama yapmışsın çok net görürsün
Bir de alışkanlık haline gelirse çok faydası olur
Arkadaşım benim yaToplam harcamam 8 binalbatroza
Cevizi ne kadardan aldın canım onu da yazsaydım sonunculuk rekorla olurdu 10 kilo 10.500 mi neydi eşim ödedi onuKızlar haftaya çok rahat olun gelecek haftanın sondan 1.liği gerçekten bende
Oğlanlara çay kahve parası, apartman aidatı, okul çay parası, benzin ,doğalgaz faturası, bir ihtimal cep telefonu faturası, sipariş ettiğim ceviz ücreti ,market ,pazar vs harcamaları yapacağım inşaallah![]()
Öğretmen bir arkadaşımdan alıyorum kilosu 250 tl imişCevizi ne kadardan aldın canım onu da yazsaydım sonunculuk rekorla olurdu 10 kilo 10.500 mi neydi eşim ödedi onu
Doğru fiyatlar o civarda biz tanıdıktan alıyoruz ondan böyle olsun afiyet olsun inşallahÖğretmen bir arkadaşımdan alıyorum kilosu 250 tl imiş
Geçen haftalarda pazarda 200 tl ye yaş ceviz de vardı almadım
Sizin orada ne kadar cevizin kilosu canım?Doğru fiyatlar o civarda biz tanıdıktan alıyoruz ondan böyle olsun afiyet olsun inşallah
200'den aşağı yok kayınpederimin tanıdıkları bunlar ondan uygun alıyoruz.Sizin orada ne kadar cevizin kilosu canım?