- 3 Haziran 2015
- 37.180
- 120.291
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsunZüber dün geldi şimdi açıcam Trendyol pazar da dağıtıma çıkıyor herhalde şaşırdım
Altın sandığı gibi mübarek![]()
Iyi bakalım ama birikim yapmak istiyorsan o gelecek zam yokmuş gibi davranmalısınabla zamlı alcaz ya işte![]()
Sağol canım onları ben de yapıyorum almıyorum fıstık ezmesi yapamam yaniafiyet olsunzüberi hiç yemedim topları yemişim tadi benim yaptıgım gibiydi aman ben yaparım dedim bidaha almadim
bide pahalı satıyo diyet tarifleri hepsini bilirim
![]()
Yapabilirsin tatlımSağol canım onları ben de yapıyorum almıyorum fıstık ezmesi yapamam yani![]()
Yok canım hiç uğraşamam Züber yapmışYapabilirsin tatlım
Fıstıkları alır rondodan geçirirsin içine birazcık bal birazcık yağ koyup yaparsın
Evde fıstık ezmesi diyerek tarifleri ara canım![]()
Peki canımcımYok canım hiç uğraşamam Züber yapmış![]()
O zammı trendyolda ezeceğğkkIyi bakalım ama birikim yapmak istiyorsan o gelecek zam yokmuş gibi davranmalısın![]()
Ben de canım isteyince yapıyorum ama fıstık ezmesi falan bunlar zahmetli şeyler uğraşamam pek benim bu tarz şeylerde yaptığım tek şey senede 100 kilo domatesten salça reçel domates konservesi bir de turşu başka şeylerle uğraşamam bunlar yetiyor banaPeki canımcım
Mutfak işlerini ben kafa dağıtmak için yaparım genellikle
Hay maşaallahBen de canım isteyince yapıyorum ama fıstık ezmesi falan bunlar zahmetli şeyler uğraşamam pek benim bu tarz şeylerde yaptığım tek şey senede 100 kilo domatesten salça reçel domates konservesi bir de turşu başka şeylerle uğraşamam bunlar yetiyor bana![]()
Salçayı hiç hazır almadık çok şükür hatta bu sene düğünümüz vardı salça yapamadım kayınvalidem köyden almış 5 kavanoz ev yapımı ben evlendiğimde kayınvalidem hep market salçası hazır alırlardı bir amca getirirdi bidonlarla hazır alırlardı köyde ev var yer var hepsini ben alıştırdım salça yapmaya şimdi hepsi salça yapıyorHay maşaallah
Reçel yiyen yok yapmıyorum
Domates suyunu 2 senede bir anca yapıyorum domatesleri buzluğa bütün birkaç kilo koyuyorum ,salça marketten alıyorum 3 kilo senelik fazlasıyla yetiyor
domates kurusu yapsam ve buzluğa atsam 3 kilodan 2 3 sene yeter
Turşu yaparım çeşit çeşit ama az az
Hay maşaallah
Reçel yiyen yok yapmıyorum
Domates suyunu 2 senede bir anca yapıyorum domatesleri buzluğa bütün birkaç kilo koyuyorum ,salça marketten alıyorum 3 kilo senelik fazlasıyla yetiyor
domates kurusu yapsam ve buzluğa atsam 3 kilodan 2 3 sene yeter
Turşu yaparım çeşit çeşit ama az az
Salçayı hiç hazır almadık çok şükür hatta bu sene düğünümüz vardı salça yapamadım kayınvalidem köyden almış 5 kavanoz ev yapımı ben evlendiğimde kayınvalidem hep market salçası hazır alırlardı bir amca getirirdi bidonlarla hazır alırlardı köyde ev var yer var hepsini ben alıştırdım salça yapmaya şimdi hepsi salça yapıyor![]()
Tövbe Yarabbim ben de çok sevmiyorum mutfakla haşır neşir de turşuyu da kur yaniMaşallah ikinizede
Ben hiç beceremem böyle şeyleri hevesim de yoktur doğrusu. En son yeni evlendiğim zamanlar eşimle beraber turşu yapmıştık onu da eşimin hevesi vardı diye yanii.
Hiç kışlık konserve falan da tutmam annem tutuyor bi kaç tane bana veriyor oldu bitti.
Mutfağa girmeyi de sevmem üff![]()
Mutfak candır bana göreMaşallah ikinizede
Ben hiç beceremem böyle şeyleri hevesim de yoktur doğrusu. En son yeni evlendiğim zamanlar eşimle beraber turşu yapmıştık onu da eşimin hevesi vardı diye yanii.
Hiç kışlık konserve falan da tutmam annem tutuyor bi kaç tane bana veriyor oldu bitti.
Mutfağa girmeyi de sevmem üff![]()
Ee mutfak candır salçayı marketten alıyorsun oldu mu şimdi buMutfak candır bana göre
Daha önce de dediğim gibi benim için atölyedir mutfak ,adeta terapi merkezi gibidir
En kötü zamanlarımda mutfakta sürekli birşeyler yaparak kendimi oyaladım
Kendimi dinlememe yardımcı oldu
Içine düştüğüm karanlık kuyulardan adeta çıkmama vesile oldu
O yüzden bende yeri ayrıdır![]()
Salça da yaptım ama market salçaları bana ekşi gelmiyor o yüzden seviyorumEe mutfak candır salçayı marketten alıyorsun oldu mu şimdi bu![]()
Amann canm istese ufak bir kavanoz alırım olur biter öyle bidon bidon çekmiyor canım neyse kiTövbe Yarabbim ben de çok sevmiyorum mutfakla haşır neşir de turşuyu da kur yanikocanın bile hevesi varmış düşün yardım da ediyor
![]()
Yaaa sen harika bir kadınsn ellerine sağlıkMutfak candır bana göre
Daha önce de dediğim gibi benim için atölyedir mutfak ,adeta terapi merkezi gibidir
En kötü zamanlarımda mutfakta sürekli birşeyler yaparak kendimi oyaladım
Kendimi dinlememe yardımcı oldu
Içine düştüğüm karanlık kuyulardan adeta çıkmama vesile oldu
O yüzden bende yeri ayrıdır
40 yaşından sonra oklava ile börek açmayı denedim ve yaptım![]()
Estağfirullah canımcımAmann canm istese ufak bir kavanoz alırım olur biter öyle bidon bidon çekmiyor canım neyse kizahmeti çok ya bide tuttu mu tutucak mi derdi var, ne gerek awbsbsb
Kocam benden daha hevesli mutfağa bi kek yapar bi baklava açar anlatamam
Yaaa sen harika bir kadınsn ellerine sağlık
Ben de şu 29 yasima kadar daha bir oklova merdane almadım hamur açmadım eskiden poğaça yapardım artık o da yok
Arada bir kızıma heveslenirsem bi muhallebi bi kek çırparm yoksa ayatttttaaa uğraşmam![]()