Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsunSiz harcamayın benim liste gene kabarık
17 Kasım
Bim 790 TL
Ekmek 50 TL
Mandalina 30 TL
İp 110 TL
Eczane 187 TL
Süt 100 TL
Toplam 1267 TL
Ayak baş parmağımda tırnak batması mı çıktı bilmiyorum apse oldu kızardı sağlık ocağına gösterdim eczane bu sebepleydi.
Günaydın tam liste yediklerimi söyledim ona oda hesapladı hatta proteini eksik buldu bugün et yerim artık :)nasıl yaptın![]()
ben para vermişim sınırsız yaziyorumGünaydın tam liste yediklerimi söyledim ona oda hesapladı hatta proteini eksik buldu bugün et yerim artık :)
Almamak en güzeli altın dursun altın güzel artıyorMayıs ayinda 1 milyon 180 bin tl aldığımız araba 1 milyon 400 bin tl olmuş. çok hızlı artış olmuş..
Eşim araba hala kullanmak istemiyor gezmeye dahi gidemedik en az iznike gitmişiz o kadar uzak gidemedik. benzin parasi çıkıyoır zaten de borçlarda var. ne zaman gezicez bilmiyorum.
bi yerden para gelse iyi ...
Chat gptye para mı verdinben para vermişim sınırsız yaziyorum![]()
valla yapay zeka doğru kullanımda tam bir nimetben para vermişim sınırsız yaziyorum![]()
Ben de çok seviyorum chat gpt gemini başka bilen varsa bildiriversin lütfenvalla yapay zeka doğru kullanımda tam bir nimet
Ben de pek severimBen de çok seviyorum chat gpt gemini başka bilen varsa bildiriversin lütfen![]()
Sen öğrencilere soru da hazırlatabilirsin okulumuzun İngilizce hocası seminer vermişti orada söylemiştiBen de pek severim
Aklıma takılanları sorarım paylaşırım kendileriyle![]()
Daha almadım bugün alabilirsem bir gram alacağım inşallahKızlar dün ya da bugün altın alan var mı?
valla ben parayi verdim sınırsız soruyorum... bazen üzüyor ama olsunvalla yapay zeka doğru kullanımda tam bir nimet