• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Benimki bundan ben üzerine açtığım yufkayı serince yarısına kıymayı koyup yarı tarafını üzerine kapatıyorum yarim ay ya da gözleme gibi sonra da üzerinden merdana ile geçiyorum
Yok mümkünatı yok bunla uğraşamam:KK70: mantı için rulo şeklinde kesme aparatım var kolaylık ben hamur yoğurma makinesi aldım hâlâ daha elimde hamur yoğuruyorum🤭

ayy ben pzar gunu giremedim cocugu cika ha hu derken 11 olmus valla ispanaklari yikancaklar da var camasir da katlanacak da var yetmedi inanilmaz yorgunum😩😩 neyse ben tenizleyeyim burayi kapatayim :KK45: :KK45: :temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
Haha ya harikasın Allah razı olsun bu akşam temizlik bana kalırsa diye korkmuştum :KK70::KK70::KK70:

Fark ettim de albatroza albatroza 'nın haftaya az harcamalı, bol birikimli temennisi bana yarıyor

albatroza albatroza senin yüzünden iyice varyemez oldum gerçekten eskiden dikkat ederdim şimdi daha çok dikkat ediyorum
Aklıma geleni biraz daha sorgular oldum 😊😊😊🤣🤣🤣
Biz de sorguluyoruz bir kere tamam mı:lülülü:yoksa daha neler alırdım ben yani😂

Fark ettim de albatroza albatroza 'nın haftaya az harcamalı, bol birikimli temennisi bana yarıyor

albatroza albatroza senin yüzünden iyice varyemez oldum gerçekten eskiden dikkat ederdim şimdi daha çok dikkat ediyorum
Aklıma geleni biraz daha sorgular oldum 😊😊😊🤣🤣🤣
Maşallah abla gerçekten güzel gidiyosun. Ben de kendime göre baya azalttım harcamaları ama şimdi de öğretmenler günü indirimi varmış sitelerde 😁😁
Öğretmenler günün kutlu olsun abla💕💕💕🎊☘️

Maşallah abla gerçekten güzel gidiyosun. Ben de kendime göre baya azalttım harcamaları ama şimdi de öğretmenler günü indirimi varmış sitelerde 😁😁
Öğretmenler günün kutlu olsun abla💕💕💕🎊☘️
Çok teşekkür ederim canımmmm 😍😍😍

Günaydın kızlar mutlu huzurlu güzel bir gün ve de albatroza albatroza 'nın dediği gibi bol birikimli az harcamalı bir hafta olması dileğiyle...😊🌺

Back
X