- 3 Haziran 2015
- 37.274
- 120.742
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok mümkünatı yok bunla uğraşamamBenimki bundan ben üzerine açtığım yufkayı serince yarısına kıymayı koyup yarı tarafını üzerine kapatıyorum yarim ay ya da gözleme gibi sonra da üzerinden merdana ile geçiyorum
abla onu annemde vardi atti copeBenimki bundan ben üzerine açtığım yufkayı serince yarısına kıymayı koyup yarı tarafını üzerine kapatıyorum yarim ay ya da gözleme gibi sonra da üzerinden merdana ile geçiyorum
Haha ya harikasın Allah razı olsun bu akşam temizlik bana kalırsa diye korkmuştumayy ben pzar gunu giremedim cocugu cika ha hu derken 11 olmus valla ispanaklari yikancaklar da var camasir da katlanacak da var yetmedi inanilmaz yorgunumneyse ben tenizleyeyim burayi kapatayim
![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim canımhaftalık harcamam 3614 bu aralar biraz gececi kuş oldum, yeni aklıma geldi haftalık bildirim yapacağımız
Olsun,Varyemez tebrik ederim mükemmel bişi
![]()
Biz de sorguluyoruz bir kere tamam mı
yoksa daha neler alırdım ben yaniYafrummmm senin ihtiyacın olmasa evdekilerin ihtiyaçları çıkıyordur illakiBiz de sorguluyoruz bir kere tamam mıyoksa daha neler alırdım ben yani
![]()
Maşallah abla gerçekten güzel gidiyosun. Ben de kendime göre baya azalttım harcamaları ama şimdi de öğretmenler günü indirimi varmış sitelerde
Çok teşekkür ederim canımmmmMaşallah abla gerçekten güzel gidiyosun. Ben de kendime göre baya azalttım harcamaları ama şimdi de öğretmenler günü indirimi varmış sitelerde
Öğretmenler günün kutlu olsun abla![]()
Günaydın çok teşekkür ederim canımGunaydin
acilisini ben yapayim
Varyemez basta ataturk olmak uzere tum ogretmenlerin Öğretmenler gunumuz kutlu olsun
![]()