- 6 Ağustos 2010
- 41.748
- 76.112
- 1.123
Heyecanla bekliyorum pazarı
Kızlar yaaaaaŞükürler olsun Yarabbiiii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanla bekliyorum pazarı
Kızlar yaaaaaŞükürler olsun Yarabbiiii![]()
Arkadaşa gidiyorum onların oradaki Bime girdim herkesin elinde yumurta ben de aldımTeşekkür ederimmm amin![]()
Nerden aldınız acaba ben kuyumculara sordum yarım gram bile kaldırıldı dedilerİnsanlık için küçük benim için büyük
22 gr 0.25 gram aldım 1400 tl
123 tl market harcaması
İstanbul Sancaktepe de bi kuyumcudan aldımNerden aldınız acaba ben kuyumculara sordum yarım gram bile kaldırıldı dediler
Ben geçen ay sormuştum ama kuyumcu satışı yasaklandı dedi yazın alıyordumİstanbul Sancaktepe de bi kuyumcudan aldım
2 3 yıl önce kaldırıldı ama altın çok yükselince tekrar satışa çıktı diye biliyorum
İstedim direk verdi hiç öyle bir şey demediBen geçen ay sormuştum ama kuyumcu satışı yasaklandı dedi yazın alıyordum
Bereketini gör canımİnsanlık için küçük benim için büyük
22 gr 0.25 gram aldım 1400 tl
123 tl market harcaması
Anladım belki burda yoktur Allah bereket versinİstedim direk verdi hiç öyle bir şey demedi
Burada da olsa keşke tam gram almaya param yetmiyor bazenİstedim direk verdi hiç öyle bir şey demedi
Gelir inşallah ya bencede çok güzelBurada da olsa keşke tam gram almaya param yetmiyor bazen
Ben pazartesi okulda program vardı öğleden sonraya kaldım okulda yemek yedim26 Kasım
Pazar 330 TL
Market 603 TL
Toplam 933 TL
İyi geceler eline sağlıkIyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar
Yarın görüşebilmek dileğiyle Allah'a emanet olun
![]()
Mis gibi oldu heryer misssIyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin kızlar
Yarın görüşebilmek dileğiyle Allah'a emanet olun
![]()