• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Kızlar kahverengi ve lacivert çantam yok. Sizce olmasa da olur mu? Eldekilerle idare edilir mi?
Kesinlikle eldekilerle idare edilir canım 😊

Ben mesela öğlenden beri çantalara bakıyorum 3000 taneden fazla çantayı gözden geçirdim beğendiklerim var ortası fermuar ama 2 yan tarafları mıknatıslı ben mıknatıslı istemiyorum içine koyacağım şeyler düşer mi endişem olmamalı 😏😏😏

Ben mesela öğlenden beri çantalara bakıyorum 3000 taneden fazla çantayı gözden geçirdim beğendiklerim var ortası fermuar ama 2 yan tarafları mıknatıslı ben mıknatıslı istemiyorum içine koyacağım şeyler düşer mi endişem olmamalı 😏😏😏
Ben de bikaç beğendim ama hala karar veremedim, fuzuli mi diye 😁

Kızlar kahverengi ve lacivert çantam yok. Sizce olmasa da olur mu? Eldekilerle idare edilir mi?
Kahverengi al bence hemen hemen her kıyafete gidiyor, paylaştigin çanta çok güzel çok hoş ama biraz pahalı sanki 4 bin civarı.
800 bin civarı da çok güzel çantalar var🌺

Düşmez Varyemez al artık bir çanta ben gerildim senin adına. Dolap uygulamasını indir istersen orada markalı çok şık çantalar sıfır etiketli neredeyse yarı fiyatına satılıyor, çok güzel ve çok uygun şeyler var, ben de daha oradan bir şey anlamadım gerçi ama alicam yani🌺

Back
X