Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle eldekilerle idare edilir canımKızlar kahverengi ve lacivert çantam yok. Sizce olmasa da olur mu? Eldekilerle idare edilir mi?
Ben de bikaç beğendim ama hala karar veremedim, fuzuli mi diyeKesinlikle eldekilerle idare edilir canım
Ben mesela öğlenden beri çantalara bakıyorum 3000 taneden fazla çantayı gözden geçirdim beğendiklerim var ortası fermuar ama 2 yan tarafları mıknatıslı ben mıknatıslı istemiyorum içine koyacağım şeyler düşer mi endişem olmamalı![]()
Bunun siyahi var bende daha geçen yıl 400 civarı birşeye almıştım. Çok kullanışlı bence de alsınŞu müthiş mesela
Bu kadar pahalı çanta alıyor musunuz ciddenBunu beğendim mesela, birkin tarzı![]()
Kadın Kahverengi Uzun Askılı Klasik Kol Çantası
Derimod’un Zarifliği ve Şıklığı bir arada sunan Kadın Kahverengi Uzun Askılı Klasik Kol Çantası ile tarzınızı konuşturun. Ürünün kodu: 25WBD2751FT 25derimod.com.tr
Ben açıkçası biriktirip 3 tane alacağıma bir tane sağlam alıyorumBu kadar pahalı çanta alıyor musunuz ciddenen pahalı çantam 480 gibi birşeydi
![]()
Hayırr kızz, sadece beğendimBu kadar pahalı çanta alıyor musunuz ciddenen pahalı çantam 480 gibi birşeydi
![]()
Kahverengi al bence hemen hemen her kıyafete gidiyor, paylaştigin çanta çok güzel çok hoş ama biraz pahalı sanki 4 bin civarı.Kızlar kahverengi ve lacivert çantam yok. Sizce olmasa da olur mu? Eldekilerle idare edilir mi?
Heee tamam o zamanHayırr kızz, sadece beğendim![]()
4 bin miBen açıkçası biriktirip 3 tane alacağıma bir tane sağlam alıyorum
Ha iyi bari hadi bin olsun 4 ne yaHayırr kızz, sadece beğendim![]()
Düşmez Varyemez al artık bir çanta ben gerildim senin adına. Dolap uygulamasını indir istersen orada markalı çok şık çantalar sıfır etiketli neredeyse yarı fiyatına satılıyor, çok güzel ve çok uygun şeyler var, ben de daha oradan bir şey anlamadım gerçi ama alicam yaniKesinlikle eldekilerle idare edilir canım
Ben mesela öğlenden beri çantalara bakıyorum 3000 taneden fazla çantayı gözden geçirdim beğendiklerim var ortası fermuar ama 2 yan tarafları mıknatıslı ben mıknatıslı istemiyorum içine koyacağım şeyler düşer mi endişem olmamalı![]()
Derimod değilde guess aldım kaç ay önce bir kereden alıyorum, saat ve çanta seviyorum, ama ayakkabıya o paraya elim gitmez mesela4 bin miben bu konuda çok şeyim ya asla veremem sende haklısın ama
Ha iyi bari hadi bin olsun 4 ne ya![]()
Guess kaça aldın kız, foto atsana merak ettimDerimod değilde guess aldım kaç ay önce bir kereden alıyorum, saat ve çanta seviyorum, ama ayakkabıya o paraya elim gitmez mesela
Bunlara bir şey olmuyor çok kaliteliBu kadar pahalı çanta alıyor musunuz ciddenen pahalı çantam 480 gibi birşeydi
![]()
Çantanı merak ettim bak Guess modellerini çok beğeniyorum gerçi bütün çanta modellerini beğeniyorum daDerimod değilde guess aldım kaç ay önce bir kereden alıyorum, saat ve çanta seviyorum, ama ayakkabıya o paraya elim gitmez mesela
Eve gidince atayım 4, 200Guess kaça aldın kız, foto atsana merak ettim
Kahverengi veya lacivert al bir tane yedek çanta iyi oluyorKızlar kahverengi ve lacivert çantam yok. Sizce olmasa da olur mu? Eldekilerle idare edilir mi?
çantalar kırmızı çizgimiz , ben parfümde çok severim ama çok para vermem o ayrı gardropstan almıştım bi defaÇantanı merak ettim bak Guess modellerini çok beğeniyorum gerçi bütün çanta modellerini beğeniyorum da![]()