• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Derimod değilde guess aldım kaç ay önce bir kereden alıyorum, saat ve çanta seviyorum, ama ayakkabıya o paraya elim gitmez mesela
Bak mesela bende diyorum ki ayakkabıya verilir sonuçta bedenin tüm yükünü taşıyor sağlam birşey olmalı ama çantaya en fazla bi kaç şey atılıyor her türlü iş görüyor. 😂 Ne kadar da zıtmişz hdhd

Kesinlikle eldekilerle idare edilir canım 😊

Ben mesela öğlenden beri çantalara bakıyorum 3000 taneden fazla çantayı gözden geçirdim beğendiklerim var ortası fermuar ama 2 yan tarafları mıknatıslı ben mıknatıslı istemiyorum içine koyacağım şeyler düşer mi endişem olmamalı 😏😏😏
Öğleden beri çanta bakıyorsan gelişme var ha ha 🤣🤣🤣

Geçen hafta iş arkadaşım 3 bin verdi inci ay valla çok sanki ya
Tercih ve de gereklilik meselesi canım
Benim için gereklilik sebebine gelince hakiki deri olmayan bot benim ayağımı ısıtmıyor bir de rahat edemiyorum içinde
Üniversitede iken okuduğum şehirde hotiç alıyordum zira o zamanlar şimdiki gibi online alış veriş imkanı zaten yok
Bulunduğum yerde venüs markayı keşfettim artık şimdi online olarak da alıyorum, memnunum

Tercih ve de gereklilik meselesi canım
Benim için gereklilik sebebine gelince hakiki deri olmayan bot benim ayağımı ısıtmıyor bir de rahat edemiyorum içinde
Üniversitede iken okuduğum şehirde hotiç alıyordum zira o zamanlar şimdiki gibi online alış veriş imkanı zaten yok
Bulunduğum yerde venüs markayı keşfettim artık şimdi online olarak da alıyorum, memnunum
Haklısın aslında venüsten hiç almadım bakayım merak ettim

Buldum fotosunu

Eklentiler

• IMG_3535.webp
    IMG_3535.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 17
Oyyy maşallah, birikimci derken, herkes alışverişten konuşmuş, çanta ben de çok para vermem, en son 1250 tl almıştım, ama Varyemez Varyemez in attığım resimlerdekiler de güzeldi, fiyatları da uygundu. Bakalım kaça nasıl bir çanta alacaksın? Hepimiz meraktayız😀😀
Içime sinecek beklentimi karşılayacak bir çanta olması en önceliğim
Öyle bir çantayı bulmadan almak yok 😊

Back
X