- 28 Şubat 2014
- 4.265
- 4.746
- 333
Geçen hafta iş arkadaşım 3 bin verdi inci ay valla çok sanki yaBen şahsen ayak sağlığına önem veririm o nedenle ayakkabı bot mutlaka hakiki deri kullanabiliyorum
Bot ve ayakkabıda tercihim venüs marka yıllardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta iş arkadaşım 3 bin verdi inci ay valla çok sanki yaBen şahsen ayak sağlığına önem veririm o nedenle ayakkabı bot mutlaka hakiki deri kullanabiliyorum
Bot ve ayakkabıda tercihim venüs marka yıllardır
Ben de öyle yapıyorum çarşıdan pahalı pahalı bir çanta aldım markası yok hemen zımbası çıktı marka aldıklarında böyle bir şey olmuyor ne sapı kopuyor ne derisi kötü oluyor.Ben açıkçası biriktirip 3 tane alacağıma bir tane sağlam alıyorum
Bak mesela bende diyorum ki ayakkabıya verilir sonuçta bedenin tüm yükünü taşıyor sağlam birşey olmalı ama çantaya en fazla bi kaç şey atılıyor her türlü iş görüyor.Derimod değilde guess aldım kaç ay önce bir kereden alıyorum, saat ve çanta seviyorum, ama ayakkabıya o paraya elim gitmez mesela
Parfüme ben çok para veremiyorum eşim alırsa alır elim gitmiyor sıkıyorsun havaya para gibi geliyor ucuz alırım geneldeçantalar kırmızı çizgimiz , ben parfümde çok severim ama çok para vermem o ayrı gardropstan almıştım bi defa
Ee ayakkabıya da verilir tabiiBak mesela bende diyorum ki ayakkabıya verilir sonuçta bedenin tüm yükünü taşıyor sağlam birşey olmalı ama çantaya en fazla bi kaç şey atılıyor her türlü iş görüyor.Ne kadar da zıtmişz hdhd
Kizzzz 4 Bin yazıyor ordaBunlara bir şey olmuyor çok kaliteli

Çok ama ürünleri kaliteli oluyor.Geçen hafta iş arkadaşım 3 bin verdi inci ay valla çok sanki ya
4 bin olsun şu ara sıkışık olmasaydık doğum günüme kocama aldırtacaktım 2 binlik alınca adam sevindiKizzzz 4 Bin yazıyor orda![]()
Öğleden beri çanta bakıyorsan gelişme var ha haKesinlikle eldekilerle idare edilir canım
Ben mesela öğlenden beri çantalara bakıyorum 3000 taneden fazla çantayı gözden geçirdim beğendiklerim var ortası fermuar ama 2 yan tarafları mıknatıslı ben mıknatıslı istemiyorum içine koyacağım şeyler düşer mi endişem olmamalı![]()
Tercih ve de gereklilik meselesi canımGeçen hafta iş arkadaşım 3 bin verdi inci ay valla çok sanki ya
Benimde ihtiyacım var aylardır erteliyorumKızlar kahverengi ve lacivert çantam yok. Sizce olmasa da olur mu? Eldekilerle idare edilir mi?
Haklısın aslında venüsten hiç almadım bakayım merak ettimTercih ve de gereklilik meselesi canım
Benim için gereklilik sebebine gelince hakiki deri olmayan bot benim ayağımı ısıtmıyor bir de rahat edemiyorum içinde
Üniversitede iken okuduğum şehirde hotiç alıyordum zira o zamanlar şimdiki gibi online alış veriş imkanı zaten yok
Bulunduğum yerde venüs markayı keşfettim artık şimdi online olarak da alıyorum, memnunum
Hahahahha o kadar mı yaa4 bin olsun şu ara sıkışık olmasaydık doğum günüme kocama aldırtacaktım 2 binlik alınca adam sevindi![]()
Içime sinecek beklentimi karşılayacak bir çanta olması en önceliğimOyyy maşallah, birikimci derken, herkes alışverişten konuşmuş, çanta ben de çok para vermem, en son 1250 tl almıştım, amaVaryemez in attığım resimlerdekiler de güzeldi, fiyatları da uygundu. Bakalım kaça nasıl bir çanta alacaksın? Hepimiz meraktayız
![]()
Bu süre ne kadar olur? Ben çok çabuk karar verip alırımIçime sinecek beklentimi karşılayacak bir çanta olması en önceliğim
Öyle bir çantayı bulmadan almak yok![]()
Aradığımı bulursam hemen bulmazsam hiç acelesi yok evdekileri kullanmaya devamBu süre ne kadar olur? Ben çok çabuk karar verip alırım![]()
Kahverengi kesin alcam da, laciverte emin olamadım canım. Lacivert kombinlemesi zor bi renk. Laci giyip siyah taksan olmuyo. Gri yakışıyo biraz.Kahverengi veya lacivert al bir tane yedek çanta iyi oluyor