- 27 Ağustos 2022
- 7.203
- 14.161
- 198
Yok bakamadımSen de buldun değil mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bakamadımSen de buldun değil mi![]()
Yaşşa bizim gızKalırsa kalsın ya sorun yok çok şükür ne yalanımız ne de dolanımız var
Fotoğrafı da 48 kişi açmış hadi sosyal medyadan Instagramdan bulanlar istek atsınTopikte 24 kişi var![]()
Araştırıyorum deYok bakamadım![]()
Tüh ne Instagram ne Facebook varFotoğrafı da 48 kişi açmış hadi sosyal medyadan Instagramdan bulanlar istek atsın![]()
Instagramdan aynı ad ve soyadı taşıyan kişiler varFotoğrafı da 48 kişi açmış hadi sosyal medyadan Instagramdan bulanlar istek atsın![]()
Baktın mıInstagramdan aynı ad ve soyadı taşıyan kişiler var![]()
Evet ama senin kendini ettiğin tariflere uymadılarBaktın mı![]()
Nasıl tariflere uymadıEvet ama senin kendini ettiğin tariflere uymadılar
Facebook uygulama duruyor girmiyorum desem yeridir Instagram var giriyorum ama bu ara daha çok burasıBenim de sosyal medyam yok kızlar. İnternetle tek bağım burası![]()
Sen tesettürlü idiysen orada biri var ama yaş olarak 30 'un altında gibi duruyorNasıl tariflere uymadı
Çok korkuyorum sosyal medyadan. Böyle alenem meydandaymışım herkes görüyomuş gibi bi his oluyor. Ama çoğu trendi de kaçırıyorumFacebook uygulama duruyor girmiyorum desem yeridir Instagram var giriyorum ama bu ara daha çok burası![]()
Neyse boşver canımFacebook uygulama duruyor girmiyorum desem yeridir Instagram var giriyorum ama bu ara daha çok burası![]()
Yok benim aile fotoğrafı ama ben arama kısmına ismim yazilarak taratmayı kapatmıştım yanlış hatırlamıyorsam bir ara çok istek geliyordu arkadaşların arkadaşları takip isteği ve mesaj atabilir tıklamıştım sanki o yüzden bulunmuyor olabilirSen tesettürlü idiysen orada biri var ama yaş olarak 30 'un altında gibi duruyor
Hafif etine dolgun biri var ama açık
Karpuz kesmeyek miydi ablaaaŞimdi herkese iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin hanımlar![]()
Yok yahu o nereden çıktıÇok korkuyorum sosyal medyadan. Böyle alenem meydandaymışım herkes görüyomuş gibi bi his oluyor. Ama çoğu trendi de kaçırıyorum![]()