- 13 Ağustos 2017
- 209
- 739
- 103
- 49
Çok güzelHediye bebek battaniyesi ördüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelHediye bebek battaniyesi ördüm.
Ay bayıldım eline sağlıkHediye bebek battaniyesi ördüm.
Teşekkür ederimAy bayıldım eline sağlık
Vayyy çok güzel. Manzaranız mı böyle, dışarı mı çıktınız?Güzel bir deniz manzarası atıyorum.
Eki Görüntüle 3684344
Yok bir devlet dairesine geldikVayyy çok güzel. Manzaranız mı böyle, dışarı mı çıktınız?
Geçmiş olsun bir yakınımda da oldu o bantı düzenli kullan geçer inşallahGünaydın kızlar
Hastaneye geldim, 358 tl, tenisçi dirseği varmış, sol kolum ağrıyordu, bant verdi, ilaç verdi, bir de sabah akşam 10 dakika buz uygula dedi. Şimdi de ultrason sırasındayım. Kolaylıkla geçsin inşallah![]()
Teşekkür ederim sen şimdi kolunu yorma dinlendir biraz sonra örürsün örmesi zevkliKızlar güle güle kullanın aldıklarınızı. Niloya battaniye de hoş olmuş, benim kız da başladı geçen yıl, yarım bıraktı, ben alıp öreyim bari, aklıma getirdin.
Sağol canım, inşallahGeçmiş olsun bir yakınımda da oldu o bantı düzenli kullan geçer inşallah
Günaydın canım Allah acil şifalar versinGünaydın kızlar
Hastaneye geldim, 358 tl, tenisçi dirseği varmış, sol kolum ağrıyordu, bant verdi, ilaç verdi, bir de sabah akşam 10 dakika buz uygula dedi. Şimdi de ultrason sırasındayım. Kolaylıkla geçsin inşallah![]()
Çok geçmiş olsunKızlar güle güle kullanın aldıklarınızı. Niloya battaniye de hoş olmuş, benim kız da başladı geçen yıl, yarım bıraktı, ben alıp öreyim bari, aklıma getirdin.