Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne oluyorDolap uygulamasından bunu aldım, dekoratif amaçlı nar ağacı indirim kuponu ile 103 tl.
Aldiklarin bereketli olsun Varyemez, afiyet olsun Ahu geçmış olsun canım. 20 bin birikim için iyi bir rakam![]()
Yerli malı yurdun malı herkes onu korumalıPerşembe günü okulda yerli malı etkinliği var
Biraz önce bal kabaklarını elden geçirdim temizledim tencerede şekere yatırdım buzdolabına kaldırdım
Yarın nasipse okuldan gelince pişiririm perşembe günü de okula götürürüm inşaallah![]()
Kirası yıllık mi oluyor limanda mi duruyor600'e aldık canım eşimin balık hobisi var canım o yüzden
Evet limanda duruyor kirası yıllıkKirası yıllık mi oluyor limanda mi duruyor
Peki ne kadar acaba kira Muğla değil mi şehir eşim de düşünüyorEvet limanda duruyor kirası yıllık
Yok Bursa bu yıl 32 binmiş ama 2026'da ne belirlediler bilmiyoruzPeki ne kadar acaba kira Muğla değil mi şehir eşim de düşünüyor
Peki artı masraflı bir şey mi tekne ve sizinki büyük muYok Bursa bu yıl 32 binmiş ama 2026'da ne belirlediler bilmiyoruz
Orta büyüklükte evet biraz masraflıPeki artı masraflı bir şey mi tekne ve sizinki büyük mu
Şu an teneffüsteyiz
Afiyet olsun ben de yalnız kahvaltı yapıyorum çay içiyorum şuan sana eşlik ediyorumŞu an teneffüsteyiz
çay sohbet vakti![]()
Öğrencilik yılları çok güzeldi yaa mezun olayım özlemem diyordum ama özleniyormuşŞu an teneffüsteyiz
çay sohbet vakti![]()
Çantam dolabımda kıymetlimi ortalarda bırakmıyorumAfiyet olsun ben de yalnız kahvaltı yapıyorum çay içiyorum şuan sana eşlik ediyorum![]()