alışverişle babamdan intikam alıyorum..

delibiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
21
4
1
28
Babamla hiçbir zaman iyi anlaşamadık. Bu yaşıma kadar bir kere bile içten sarıldığımı hatırlamıyorum. Yalan değil babam beni de ablamı da çok sevdiğini söyler,bir dediğimizi iki etmez ama annemi biz küçükken aldatması ve bütün sülaleye rezil olmamızdan sonra babama asla eskisi gibi olamıyorum.

Şimdiki sorunum şu ki benim bir kredi kartım var,bu karttan ne kadar çok harcarsam babama o kadar çok zarar verecekmişim gibi hissediyorum. Çünkü hala annemi aldattığını biliyorum. Annem bilse de bir şey demiyor ama ben sanki her harcadığım parada babam zarar görecekmiş gibi düşünüyorum. Annemi aldattığı kadına hediye alıyor mu para veriyor mu bilmiyorum ama "o yiyeceğine biz yiyelim parasını" diye düşünüyorum. Yaptığım çok kötü bir şey hatta ayıp biliyorum ama kendime engel olamıyorum.

Babam bazen isyan etse de hep ödüyor ona içten içe üzülüyorum ama içimi soğutamıyorum. Bu harcadığım meblağ babamı asla zorlamaz ayda on binlerle oynayan biri ama saçma sapan işler yapıyor paranın nereden geldiğini bile bilmiyorum ama sonuçta ödüyor. Son günlerde kendimi kötü hissetmeye başladım ama babama karşı içim soğumuyor. Lütfen yardım edin ne yapacağım da bu duyguyu yeneceğim ben?

Seni çok iyi anlıyorum bende babama sevgi duyamadım hiç bir zaman aldattığndan gerek ,para muhabbetine gelirsek onu da çok yaptım ama inan sadece kendini kandırıyorsun sadece diyeceğim ünv oku kendi evine çık ve hayatını kur.

Seni çok iyi anlıyorum bende babama sevgi duyamadım hiç bir zaman aldattığndan gerek ,para muhabbetine gelirsek onu da çok yaptım ama inan sadece kendini kandırıyorsun sadece diyeceğim ünv oku kendi evine çık ve hayatını kur.

okuyorum mimarlık öğrencisiyim ama yurtta kalıyorum

okuyorum mimarlık öğrencisiyim ama yurtta kalıyorum
Yurtta kalman da güzel en azından her daim yüzünü görmüyorsun :) ama şu da önemli baban halen bu aldatma olaylarını yapıyor mu ? yoksa bıraktı mı eğer bıraktıysa bir şans vermeni öneririm için hemen soğumaz benim babama tekrar baba demem 3 senemi aldı,sadece dene yavaş yavaş ılımlı olmaya çalış.

Emin misin babanın anneni aldattığından?

Ah canım ah..
Benim babam ''Daha fazla paramı yeme'' diyerek annemle bir olup beni evlendirmişti 18 yaşındayken.
Okuyor olmam lazımdı, onun yerine koca ve çocuk bakıyordum, ben nasıl soğutayım içimi sen de bana..
Okulunu oku, mesleğini eline al ve kimseye minnet etme, o zaman için soğur.

Kız evladının babasına olan uçsuz ve sınırsız aşkını düşününce, bu his eksikliğinden oluşan sevgi boşluğunun öfke ve nefret ile yer değiştirmiş olması çok normal. İntikam almak için herhangi bir yol seçmeniz çok normal.

Olumsuz duyguları içinizden atmanın birkaç yolu var; ben bildiğim birini paylaşmak isterim;

oturup üşenmeden yazın... Öfkenizi çıkarta çıkarta kelimelerle kavga ede küse barışa yazın.. Hakkı'nız olan istediğiniz Sevgi'yi kalemle söyleyin babanıza... Omuzlarınızın hafiflediğini farketmek iyi hissettirecektir. bunu yapmak isterseniz daha iyi hissettirecek ve daha az acılı olan ikinci aşamayıda paylaşabilirim.
Bir diğeri sizinde bildiğiniz gibi, uyum sağlayacağınız cici bir terapist ile birlikte baca temizliği yapmak. Tabiki ilk bu yolu tercih edin.

Back
X