Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

kızlar parfüm <lıcam fresh ve kalıcı olsun diyoru. ralp mi davidoff mu alayım:26:

acil yardım kızlar. sizce nasıl 20 tl ye gelicek.

nasıl sizce???

neymiş canım peki?

kesimi beğendim ama kısa oluşunu beğenmedim
oturup kalkarken belimin açılmasından,içindekilerin fışkırmasından hoşlanmam
ayrıca sıcak da tutmaz bel kısmını
model çok hoş ama eksi yönleri var haklısın kontesim

of aof deneyerek almak isterdim ama burası altınoluk doğru düzgün mağaza yokki burada teşekkür ederim cevabın için...

ben rengini ve modelini çok beğendim, inceciksen çok yakışacağını düşünüyorum..
ama şöyle de bir olay var kışın bununla donarsın, baharda da giyilmez çok sıcak basar insanı..
haklısın çok soğuklarda giyilmez baharda sıcak tutar
bu sene sokakta gözlemlediğim hanımlar kısa ceket yada montların altına uzun öizme giyiyolar ya öyle giyerim demiştim:44:biraz uzun olsaydı keşke...

arkadaşlar benim göğüs 91 bel 72 basen 92 ben 38 mi almalıyım 40 mı yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar benim göğüs 91 bel 72 basen 92 ben 38 mi almalıyım 40 mı yardımcı olursanız sevinirim...

bnm öçülerimle hemen hemen aynı. benim basen daha fazla hatta. bn 38 alıorum. 54 kiloyum.sen kaç kilosun. boyyun kaç?

en son da bunu beendim. nasıl sizce?? çeekin süresi dolmadan değerlendirmek istiyorummm.

çok kısa değilmi bacım:26: dar olsa sorun yok da rüzgarda uçuşursa fena olur

neleri düşünmüşsün cnm ya. bnce kısa deil . bide mankende öyle gözüküo. bn bundan daha kısalarını aldım hiç öyle kısa durmadılar. hatta ekledim görmüşsündür ne giydin topiğine. mankenler uzun olduğu için öyle duruo. alırsam eğer koyarım yine farkı görürsün.

modeli nasıl peki?? pek belli olmuyo sanki fotoda. puantiyeli bide viskon muş tamamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…