Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

ben az önce bakıyordum nette bu ya ziçin taba sandelet ve taba çanta almayı düşünüyorum

Merhaba kızlar umarım gününüz güzel geçiyordurBen bir elbiseyi çoook beğendim sizlere danışmak istedim ama şu sorun var 1,70 boyum ve 58 kiloyum yani sizce hoş dururmu :97::97::97:

Son düzenleme:

yazın açık renkte,pastel tonlardaki çantalar kullanılır genelde.
deri ya da süetten ziyade hasır ya da kumaş tercih edebilirsin.
vizon,krem,beyaz,uçuk pembeler-lilalar vs ilk aklıma gelenler...
artık ayakkabı-çanta aynı renk olmalı diye bir kural yok ama şahsen tamamen ayrı tellerden çalmalarını sevmiyorum ben.

sorun bunun neresinde canım:26: çok zayıfım mı demek istiyorsun?
üzerinde denemeden nasıl olur bilemiyorum.göğüs kısmı riskli bence

eğer göğüs kısmın da küçük bedensen olmayabilir zayıfsın anladığım kadarıyla ama elbise hoş

sorun bunun neresinde canım:26: çok zayıfım mı demek istiyorsun?
üzerinde denemeden nasıl olur bilemiyorum.göğüs kısmı riskli bence
vizon çanta var beğendiğim 300 lira çok pahalı ama ayakkabıda kahve ve krem tonu seviyorum

e o zaman neden soruyorsun:26: neyi sevip istediğin belliymiş
vizon dışında ne olabilir dedim kontes kafam karışık bu konuda biraz çokda para vermek istemiyorum çantada vizon güzelduruyo ama aykkabıda vizon sevmiyorum

trend yola 2 sinde iade yapmıştım bugün yapmışlar iadeyi ben manken bile giymiş olsa giyilmiş kıyafet sevmiyorum ya bana gönderdikleri pantolon buruşuk ve tozluydu çekiniyorum artık ordan alışveriş yapmam herhalde

nerede oturuyorsun acaba izmir ankara istanbul gibi yerlerde isen çok güzel çantalar alırsın 30 tl ye

ben izmirliyim ama okul nedeni ile neredeyse tüm yıl sinoptayım burası çok pahalı

nerede oturuyorsun acaba izmir ankara istanbul gibi yerlerde isen çok güzel çantalar alırsın 30 tl ye

ben izmirliyim ama okul nedeni ile neredeyse tüm yıl sinoptayım burası çok pahalı
canım burası altınoluk köy statüsünde doğalgaz bile yok kıyafet olayları pek yok burada ykm var çok kazık sezonda zaten netten bakıyorum işte bende mangoya baktım şimdi 50 liraya var çanta hem çok disiplinli bir site ben daha önce kıyafet aldım süper kaliteliydi hem fiyatları uygun hemde ürün ellerine geçince hemen iade ettiler

kızlar şunu alim mi sizce fiyatı uygun mu ?
79,90 tl , 10 tl indirimim var kargoyla toplam 76,85 e geliyor pahalı mı ?

Son düzenleme:
yok duruşuna bişey demedim zaten modeli güzel sadece istanbul gbi biyerdeyse daha uygun fiyata çok benzerlerini bulabilir die söyledm :78:

canım 300 neki buradan bir arkadaş 800 e çanta beğenmişti

biliyorum öyle alışveriş yapan insanlar da var ama ben asla olmam öyle
800 asgari ücret bile değil sanırım ve çoğu insan ailesini geçindiriyor bu para ile

orası neresi canım:26:
evet başka sitelerden de yapabilirsin

canım balıkesire bağlı edremite yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…