Alışverişte kararsızlık yaşayanlar, bu konuda fikir danışmak isteyenler..

anladigim kadariyla o fiyat uygun

zamanım yoktu resim aklıma gelmedi hiç:26:
bu kadar vardır yüksekliği
off yürüyemem ki ben onlarla yaaa:84:
ben anladım tarif ettiğin ayakkabıyı ben bulamıtorum öyle bir ayakkabı lazım banada 60 lira ayakkabı için asla çok değil birde her güne giymeyeceksen al
kontes içimizde en çok alışveriş yapanlardansın nasıl karışanın edenin yok sanırım
vallahi ben eşimden çekiniyorum biraz
inşallah evlendiğinde eşinde karışmaz canım:97:

annem de ben gibi olduğundan çok karışmaz canım
arada eser gürler sonra da kıyamaz alır
inşallah bakalım:90:

air'cim güzeller ama siyahları modeli belli etmiyor diye düşünüyorum
başka rengi yok mu?
vizon mesela

yarın annemi kapıp gideceğim ,inşallah yürüyebilirim ya off çok güzellerdiii!:84:

hadi bakalim, umarim alirsin...

evlenince de böyle seyler cikiyo dimi

hadi bakalim, umarim alirsin...

evlenince de böyle seyler cikiyo dimi
aynen canım evlendiğinde tavsiyem bir çıtlatman beğendiğim bir şey var yada şuna gereksinimim var gibi
çalışan kadın olsan bile evlilikte birbirinin fikirlerini önemsediğini göstermek gerekir..

canm bnun markası ne ? şu yüzden soruyorm güzel bi saat markası olsa bu fiyat olmaz eger bilinmeyen bi markaysa kesinlikle alma derim nerde yaşıyosun blmiyorm ama bunlar pazarda fln 15-50 milyon en fazla canm
bi kızın dolabında siyah bi topuklu kesinlikle olmalı canm bunlar çok sırıtmaz giyilir ama bence herzamn lazım olur başka bi topuklu al
özellikle mi sivri burun baktın :78: bn sevemedim :18:
hayır 60 milyn kesinlikle fazla deilll güzel ayakkabı ama rhat yürüyebilcekmisin ince topuksa :78:
Eki Görüntüle 173190
arkadaşlar bende bunu almayı düşünüyorum nasıl başka foto bulamadım
bnları çok seviyorm aslında ama dar kotla güzel olucagını düşünmedigim için alamadm bi türlü :78:

kızlar sizce nasıl ? öylesine bakınıyodum topuk boyu hoşuma gitti annem kızıyo hiç ortan yok ya dümdüz alıyosn ya çok yüksek die bu topuklada çok rhatyürünür gbi fiyatıda uygun 40 tl ??

dc yürüyemeyeceğime karar verip almadım canım
deichmann'dan daha uygun ve modern şeyler bulmayı umuyorum

saati aldım cnm. markayı bilmiyorum ama saatin kutusu yuvarlak kısmı filan gayet kaliteli. ama kordonunda sorun var. geri göndericem yrn.

ayakkabıya gelince evt yeni bi ayakkabı alıcam.

çok beendim. bnde tam bu boyda bi topuklu almayı düşünüorum. çok güzel fiyat da uygunmuşşş..

dc o saatin markası 'ween'
anladığım kadarıyla orta şeker bir marka.indirimsiz fiyatı 70lerde olmalıydı.
bende aynı modelin başka rengi var,kesinlikle çok asil duruyor
bileğimde kim görse sordu
tamamen renkle ilgili bi durum olduğunu düşünüyorum
beyaz renk saati basit göstermiş

kızlar yazlık bir çanta almayı düşünüyorum yazlık çanta ne renk olmalı açık renk kıyafetlerle kombin etmek için birde yakkabı aynı renk olmalı hangi renk ayakkabılar gider yanıtlarsanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…