Bence de out, bu olmaz...o zaman ayakkabılar out canım:86:
gögüs kısmı hoş durmuyo canım:44:
Çok hoş bencebu var 36 bedende bunun fiyati 25 EUR
posta ücretiyle 30 olacak bu biraz klasik geldi bana ama dikis yerleri firfir gibi
canım ilki siyah olan süet sanırımKizlar bana diz alti etekle giyebilecegim hem yüksek hem de cok da abartili olmayan ayakkabi lazim. bunlar nasil ? Aslinda degisme imkanim olsa, hem babet(gündüz) hem topuklu (aksam) kullanmak isterim ama nasil olur bilemiyorum...
Tamaris Pumps - black - Zalando.de (8 santim)
Tamaris Pumps, Gr. 35-41 Schuhe Online Shop I´m walking (7,5 santim)
Kizlar bana diz alti etekle giyebilecegim hem yüksek hem de cok da abartili olmayan ayakkabi lazim. bunlar nasil ? Aslinda degisme imkanim olsa, hem babet(gündüz) hem topuklu (aksam) kullanmak isterim ama nasil olur bilemiyorum...
Tamaris Pumps - black - Zalando.de (8 santim)
Tamaris Pumps, Gr. 35-41 Schuhe Online Shop I´m walking (7,5 santim)
canım ilki siyah olan süet sanırım
siyah renkte süet tercih etme derim onun temizliğiylemi uğraşıcaksın
beyazı çok beğendim ama ara renkler olsa nasıl olur diyorum ben kendime bej rengi falan almayı düşünüyorum....
modeller aynı
topuk da aynı sayılır
hangi rengini alsam diye mi soruyorsun anlamadım canım?:26:
kontescim ben gömleği beğenmedim canım.modelde gömleğin göğüs kısmı hoş durmuyo zati kız tahta gibii ondandırsana yakışır belki bilemedim ki ama alma bunu sen
yok canim, fikirlerinizi merak ettim. acikcasi tam aa bu iste benim aradigim ayakkabi dedigimi bulamadim su günlerde magazalarda, nette bakinayim dedim.. daha da bakiyorum..
bu ayakkabı çok güzelmiş, ince topuklu dediğin bukadar yüksek mi :26:
bu ayakkabı çok güzelmiş, ince topuklu dediğin bukadar yüksek mi :26:
keşke resmini çekseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?