Eki Görüntüle 174540 Eki Görüntüle 174541
sevgili bayanlar
şu elbiseyi beğendim fiyatı da uygun geldi böyle pudramsı pembemsi hoşuma gitti alsam hangi renk ayakkabı ile olur acaba?
siyah olur zaten ama bir de pudrayla nasıl gider diye sormak istedim
sonracığıma çorap felan
boyum 1.78 o yüzden çok topuklu söylemeyin :78:
Eki Görüntüle 174540 Eki Görüntüle 174541
sevgili bayanlar
şu elbiseyi beğendim fiyatı da uygun geldi böyle pudramsı pembemsi hoşuma gitti alsam hangi renk ayakkabı ile olur acaba?
siyah olur zaten ama bir de pudrayla nasıl gider diye sormak istedim
sonracığıma çorap felan
boyum 1.78 o yüzden çok topuklu söylemeyin :78:
bu sonu bekliyordum :))
2 ayakkabıda olmaz diyebilirsin ama
diğer cümle fazla geldi banada "kargo pantolonla topuklu giyersen herkes sana acayip acayip bakar ve giyinmesini bilmediğini düşünürler."
yani bu çok iddialı bir cümle olmuş
sen olsan bence sende alınırdın kontescim.
canım kafanı yorma..kontes ve cyprt sizi her yede kavga ederken görüyorum bence siz birbirinizle takılmayın
cyprt sen sordun biz cevabımızı verdik sonra kontes e neden ben yakıştırıyorum falan dedin resim de koydun hatta
beğendinizmi beğenmediniz mi diye sordun sonra neden beğenmediniz demeye getirdin off kafam karıştı
canım kafanı yorma..
bende çok beğendim canım pudra ile de çok güzel olur bencesiyah ten çorape siyah ayakkabı ile güzel olur
pudrayla da güzel olur bnce. elbise de çok hoş cnm.
koccaman teşekkür ediyorum yorumlarınız için
kontesin puantiyeli siyah çorabı vardı ona bayılmıştım ondan alsam olur mu altına ki :44:
kontess yetiş nerden aldın sen onu ki
bir de tecrübesi olanlardan şöyle bir şey soracağım göğüs 88 bel 60 kalçam 90 xs alsam daha iyi olur gibi değil mi tam otursun üzerime istiyorum modelin omuzları geniş olmasına rağmen biraz bol olmuş gibi önü de açık eğilince her şey ortaya saçılmasın:78:
inanır mısın tam aklımdan geçti o çorabım,çok yakışır bu elbiseye dedim ama hep de kendi şeyini söylüyo diye düşünülür mü ki diye çekindimkoccaman teşekkür ediyorum yorumlarınız için
kontesin puantiyeli siyah çorabı vardı ona bayılmıştım ondan alsam olur mu altına ki :44:
kontess yetiş nerden aldın sen onu ki
bir de tecrübesi olanlardan şöyle bir şey soracağım göğüs 88 bel 60 kalçam 90 xs alsam daha iyi olur gibi değil mi tam otursun üzerime istiyorum modelin omuzları geniş olmasına rağmen biraz bol olmuş gibi önü de açık eğilince her şey ortaya saçılmasın:78:
inanır mısın tam aklımdan geçti o çorabım,çok yakışır bu elbiseye dedim ama hep de kendi şeyini söylüyo diye düşünülür mü ki diye çekindim
pentiden canım o.
ben koyu bir penticiyim:90:
ayakkabı olarak pudra rengi de siyah da olur.
ama çok topuklu giyme bence,elbiseye ağır kaçabilir ki boyunun da maşallahı varmış:90:
mini topuklu babetler veya düz taban babetler olabilir:86:
inanır mısın tam aklımdan geçti o çorabım,çok yakışır bu elbiseye dedim ama hep de kendi şeyini söylüyo diye düşünülür mü ki diye çekindim
pentiden canım o.
ben koyu bir penticiyim:90:
ayakkabı olarak pudra rengi de siyah da olur.
ama çok topuklu giyme bence,elbiseye ağır kaçabilir ki boyunun da maşallahı varmış:90:
mini topuklu babetler veya düz taban babetler olabilir:86:
1.78 boy 57 kg tatlım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?